Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2024

Γιώτα Πούλου: Με τον Στέφανο Κασσελάκη στη Λιβαδειά η ανεξάρτητη βουλευτής(ΦΩΤΟ)

 Στη Λιβαδειά βρέθηκε σήμερα Πέμπτη (21.11.24) ο Στέφανος Κασσελάκης, 

Συνέχεια εδώ

8 σχόλια:

  1. Ο Στέφανος πήρε την Πούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πούλο.
    Γιώτα αυτό ήθελες; Το πέτυχες.
    Την έδρα όμως την έχουμε δώσει στον ΣΥΡΙΖΑ .
    Εσύ την πήρες λόγω πρωτιάς στις ψήφους.
    Τώρα που φεύγεις , αν έχεις φιλότιμο και λίγη τσίπα , πρέπει να μας δώσεις την έδρα , αλλιώς θα είσαι μια άθλια τυχοδιώκτρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ!ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΣΙΠΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!Η ΠΟΥΛΟΥ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΖΑΚΙ ΗΤΑΝ(ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΙ), ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ(ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ ΟΜΟΡΦΗ).ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ(ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΡΙΑ 2 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΕΠΕΙΘΕ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑΝ.ΜΕ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΦΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΟΤΑΝ ΗΘΕΛΕ , ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ Η ΑΡΒΑΝΙΤΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΧΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν εμφανιστήκατε χθες με την απεργία? Φοβάστε την κατακραυγή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από ποιον η κατακραυγή από το πρώην κόμμα της;Γεμίζετε δε γεμίζετε ένα πούλμαν

      Διαγραφή
    2. Μά το κομμα του Κασελακη είναι business friendly....τι δουλειά έχει με τους εργαζόμενους;

      Διαγραφή
    3. Ενώ ΝΔ -ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ(που δε θέλει να κυβερνήσει)είναι με το μέρος της εργατιάς στα λόγια

      Διαγραφή
  5. Οι βουλευτές αποφασίζουν κατά συνείδηση τι υπηρετεί καλύτερα το έθνος και έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και της ψήφου (άρθρο 60 παρ. 1 του Συντάγματος). Το Σύνταγμά μας δεν προβλέπει περιορισμό αυτής της ελευθερίας ούτε από το κόμμα στο οποίο ανήκει ο βουλευτής ούτε από τους εκλογείς που τον ανέδειξαν. Επιπλέον, ούτε το κόμμα του, ούτε οι ψηφοφόροι μπορούν να αφαιρέσουν την βουλευτική έδρα. Το Σύνταγμά μας δεν προβλέπει τη δυνατότητα ανάκλησης βουλευτή από τους ψηφοφόρους, ούτε παρέχει στα κόμματα την εξουσία να απομακρύνουν βουλευτές με τους οποίους δεν συμφωνούν από τη Βουλή και να τους αντικαταστήσουν με άλλους. H παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι αποκλειστικό δικαίωμα του βουλευτή (άρθρο 60 παρ. 2 του Συντάγματος). Ο ρητός αυτός κανόνας είναι η βασικότερη έκφραση και εγγύηση της λεγόμενης «ελεύθερης εντολής» των βουλευτών ως αντιπροσώπων του έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ