Κυριακή 27 Μαΐου 2012

VIDEO- Βουλευτής της Χρυσής Αυγής προκαλεί φθορά σε αμάξι – η ΕΛ.ΑΣ κοιτάει

Σύμφωνα λοιπόν με τη μαρτυρία του αναγνώστη που έστειλε το βίντεο, αλλά και με ότι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ως ενημέρωση, το Σάββατο το μεσημέρι 60 περίπου νεοναζί και 20 μηχανάκια έκαναν την καθιερωμένη τους Σαββατιάτικη "παρέμβαση" σε...
λαϊκές της Αθήνας. Σημειώθηκαν τραμπουκισμοί μεταναστών που έτυχε να βρεθούν στο δρόμο τους και κάποια στιγμή κατεύθασε στη πλατεία και ομάδα της ΔΕΛΤΑ/ΔΙΑΣ η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες, προσπάθησε να κάνει έλεγχο στοιχείων σε κάποιους από αυτούς που συμμετείχαν στους τραμπουκισμούς. Ακολούθησε ένα σόου του βουλευτή Παναγιώταρου ο οποίος προσπαθούσε να αναδείξει με κάθε τρόπο ότι η Χρυσή Αυγή είναι “αντισυστημική” και ότι “διώκεται” από την ΕΛ.ΑΣ.


Κάπου εδώ όμως ξεκινάει για τα καλά ο τραγέλαφος με τον βουλευτή των νεοναζί να βρίζει θεούς και δαίμονες και να προκαλεί και φθορά σε οροφή οχήματος που ήταν παρκαρισμένο στη πλατεία και ανήκει σε κάτοικο της περιοχής. Η αντίδραση του κόσμου στο όλο σώου ήταν από αδιάφορη ως και εντελώς εχθρική.


Αλήθεια πως γίνεται να μην συλλαμβάνεται κάποιος ο οποίος αποκαλεί “τζιτζιφιόγκο” τον “επικεφαλής στη ΓΑΔΑ”, απειλεί και βρίζει τα “όργανα της τάξης” ; Χιλιάδες διαδηλωτές τα τελευταία χρόνια έχουν βασανισθεί στο δρόμο ή σε αστυνομικά τμήματα από την ελληνική αστυνομία, τις περισσότερες φορές για πολύ λιγότερα από αυτά που ακούγονται στο βίντεο και άλλες φορές με εντελώς κατασκευασμένες κατηγορίες. Γνωστές οι τακτικές εκφοβισμού της ελληνικής αστυνομίας σε διαδηλωτές όπως και οι τσαμπουκάδες ακόμα και σε ανήλικα παιδιά.


Πρόσφατα είχε τύχει να προσαχθεί ο Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος βρίσκοταν σε διαμαρτυρία έξω από τη Γερμανική πρεσβεία(αν θυμάμαι καλά).
Αλήθεια ο Παναγιώταρος τι το διαφορετικό έχει;


Όσο και να κάνει προπαγάνδα η Χρυσή Αυγή ότι είναι ένα αντισυστημικό κόμμα δεν κρύβεται το γεγονός ότι πρόκειται απλά για παρακλάδι του κρατικού μηχανισμού το οποίο εδώ και καιρό παίζει μπάλα ανοικτά.


Α…! και μην ξεχάσω..! σύμφωνα με τις πρόσφατες αποκαλύψεις για το τι ψήφισαν τα μέλη της ΕΛ.ΑΣ, από τους αστυνομικούς που ήταν παρόντες να είναι πιθανώς οι μισοί, ψηφοφόροι του κόμματος του κ. Παναγιώταρου. Έτσι εξηγείται μάλλον…


Αλήθεια τι θα λένε τώρα οι ακροδεξιοί που ανεβοκατέβαζαν “προδότη” και “λαμόγιο” τον Κουλούρη σε όλο το διαδίκτυο με αφορμή το δικό του περιστατικό με την ΕΛ.ΑΣ;…..αχ αυτή η πραγματικότητα…
Διαβάστε Περισσότερα »

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν στην μείωση 60% των εφ'άπαξ από τον Αύγουστο!


Σαρωτικές μειώσεις στα εφάπαξ που καταβάλλουν 21 ταμεία πρόνοιας σε ΔΕΚΟ-τράπεζες, οι οποίες θα φτάσουν μέχρι 60% και ταυτόχρονα αύξηση ως 3% στις καταβαλλόμενες εισφορές.


Αυτές θα είναι οι κύριες αλλαγές που έχουν συμφωνηθεί από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με την τρόϊκα από τον ερχόμενο Αύγουστο.
Οι αλλαγές αναμένεται να γίνουν με καθυστέρηση δύο μηνών και θα είναι αποτέλεσμα των προσαρμογών στα εφάπαξ, που υποχρεούνται να κάνουν τα ασφαλιστικά ταμεία με βάση το Μνημόνιο.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, όπως προκύπτει από τα οικονομικά των Ταμείων, με βάση μελέτη της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής, στα εφάπαξ που καταβάλλονται, από ταμείο σε ταμείο υπάρχει απόκλιση έως 60%.

Η μελέτη εντοπίζει τη σχέση ανταποδοτικότητας, δηλαδή τη διαφορά μεταξύ των εισφορών των ασφαλισμένων και των ποσών εφάπαξ που αποδίδει κάθε Ταμείο Πρόνοιας ή τομέας στους ενοποιημένους φορείς – ΝΠΔΔ, που βρίσκονται υπό την εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας.

Με βάση τα στοιχεία όσων συνταξιοδοτήθηκαν μέσα.... στην τελευταία διετία, εντοπίζει σε σύνολο 35 ταμείων (όσα απέστειλαν στοιχεία): 21 ταμεία ή τομείς Πρόνοιας (ποσοστό 60%) που χορηγούν ποσά εφάπαξ μεγαλύτερα κατά 2%-83% σε σχέση με τις εισφορές που κατέβαλλαν οι ασφαλισμένοι στη διάρκεια του εργασιακού τους βίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Φοβάται το... βρωμόξυλο! Δεν τολμά να βγει απ' το σπίτι του ο αλχημιστής του ΔΝΤ!!

Του ζήτησαν συνέντευξη επειδή είναι στη λίστα των πιο μισητών πολιτικών στην Ελλάδα!


Και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου την έδωσε στην εφημερίδα "NRC Handelsblad".


Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Marloes de Koning, ο πρώην υπουργός χαρακτηρίζεται ως ένας από τους πλέον μισητούς πολιτικούς, ενώ κι ο ίδιος παραδέχεται πως...


ναι μεν μέχρι τώρα δεν υπήρξε βία εναντίον του από πολίτες, αλλά δεν παύει «η κατάσταση να είναι τεταμένη...».


"Στα μάτια πολλών συμπατριωτών του ο Παπακωνσταντίνου είναι ένας προδότης, ο οποίος μετά την ανακάλυψη της καταστροφικής κατάστασης των οικονομικών, οδήγησε την Ελλάδα στην ευρωπαϊκή σφαγή", τονίζει η δημοσιογράφος, η οποία βρέθηκε στην πολυτελή κατοικία του πρώην υπουργού Οικονομικών.


"Στον κήπο του σπιτιού του κάθεται ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος είχε γνωστοποιήσει στην Ευρώπη ότι το έλλειμμα προϋπολογισμού της Ελλάδας ήταν πολύ μεγαλύτερο από ό, τι είχε προταθεί. Δίπλα του κάθεται η Ολλανδέζα σύζυγός του, συγγραφέας ταξιδιωτικών βιβλίων για μικρά Ελληνικά ξενοδοχεία", σημειώνει η ανταποκρίτρια της εφημερίδας NRC Handelsblad.


Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης και των σχολίων της δημοσιογράφου Marloes de Koning.


"Γιατί δεν μας υπερασπίστηκες με όλα τα μέσα, όταν στα τέλη του 2009 όλοι έλεγαν ότι ήμασταν ψεύτες και τεμπέληδες;" Αυτή είναι μία από τις πολλές κατηγορίες που του προσάπτουν, όπως επίσης: "Γιατί δεν διαπραγματεύτηκες καλύτερα, έτσι ώστε το 2010 να ήταν οι συνθήκες καλύτερες για το δάνειο των 110 δις ευρώ;".


Τι απαντά ο πρώην υπουργός;


"Αυτός είναι ένας περίεργος περιορισμός κατ΄ οίκον», λέει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με ένα ειρωνικό χαμόγελο. Μπροστά από το σπίτι του υπάρχει συνεχής παρακολούθηση της αστυνομίας. «Δεν μπορώ να πάω κάπου να πιω έναν καφέ...», κλαψουρίζει μονολογώντας...
Διαβάστε Περισσότερα »

Video: Σοκαριστικό θανατηφόρο ατύχημα στη Σαουδική Αραβία



δείτε το βίντεο:

periergaa.blogspot
Διαβάστε Περισσότερα »

Η νύφη… κόλασε μέχρι και τον παπά !

Η νύφη ήταν πραγματική καλλονή αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η ομορφιά της και...
οι τέλειες αναλογίες στο σώμα της θα ήταν αφορμή για να κολάσουν ακόμα και τον ίδιο τον παπά που τελούσε το γαμήλιο μυστήριο!

Κι όμως, μέχρι κι αυτό συνέβη, την προηγούμενη εβδομάδα σε ιερό ναό γειτονικού νομού της Αχαΐας αλλά με αρκετούς Πατρινούς καλεσμένους μιας και ο γαμπρός ζει και εργάζεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο ιερέας λοιπόν δεν δίστασε να το αποκαλύψει λέγοντας στο γαμπρό… να αλείψει με μέλι τη νύφη και να την… γλύψει! Και το έκανε αμέσως μόλις τελείωσε την τελευταία ευχή που έδωσε στο ζευγάρι προς την ολοκλήρωση του γαμήλιου μυστηρίου. Τοποθέτησε το ζευγάρι μπροστά του και απευθυνόμενος στον γαμπρό του είπε: «Παιδί μου, είσαι τυχερός γιατί διάλεξες μια πραγματική καλλονή για γυναίκα σου. Είσαι άξιος. Τώρα πρέπει να την πάρεις, να πας να την αλείψεις με μέλι και να την… γλύψεις όλη». Μόλις άκουσαν την πρόταση αυτή από τα χείλη του ιερέα, όλοι οι προσκεκλημένοι έμειναν εμβρόντητοι. Δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο παπάς της εκκλησίας έλεγε κάτι τέτοιο και μάλιστα δημοσίως και κατά πρόσωπο με τον γαμπρό και την νύφη. Μάλιστα, ορισμένοι άρχισαν να διαμαρτύρονται αλλά ο ιερέας έσπευσε να τον καθησυχάσει λέγοντας ότι δεν είχε πει κάτι προσβλητικό αλλά λόγια που έδειχναν θαυμασμό για τη νεαρή. Φρόντισε να διευκρινίσει ότι τα λόγια του αυτά τα χρησιμοποίησε ενώ είχε ολοκληρωθεί τυπικά το μυστήριο και είχαν ήδη ακουστεί στο σύνολό τους τα ιερά λόγια του ευαγγελίου. Προσπαθούσε δηλαδή να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι η φράση του αποτελούσε μια προσωπική του φιλοφρόνηση που δεν εμπεριείχε κανένα ίχνος πονηριάς, ενώ ζήτησε συγγνώμη γιατί, όπως είπε, το διατύπωσε λανθασμένα και βγήκε προς τα έξω διαφορετικό νόημα!

Δεν πήγε στο τραπέζι ο παπάς

Η φράση του ιερέα αποτέλεσε την «είδηση» που σχολιαζόταν όλο το υπόλοιπο βράδυ και κατά τη διάρκεια της δεξίωσης που έδωσε το ζευγάρι. Μάλιστα ορισμένοι συγγενείς εξέφρασαν την άποψη ότι έπρεπε να γίνει επίσημη καταγγελία. Άλλοι πάλι υποστήριζαν πως το θέμα θα ήταν καλύτερο να μη συνεχιστεί εφόσον ο ιερέας είχε σπεύσει να δώσει εξηγήσεις και να ζητήσει συγγνώμη αντιλαμβανόμενος ότι… άλλο ήθελε να πει κι άλλο είπε. Πάντως, αν και εκείνος ήταν προσκεκλημένος στο τραπέζι του γάμου, δεν εμφανίστηκε.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ακης Τσοχατζόπουλος: Σμπώκο, θέλω πίσω τα 80 εκατομμύρια - Είναι δικά μου


Άκης Τσοχατζόπουλος: «Ρε Σμπώκο, φέρε πίσω τα 80 εκατομμύρια»
Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 80 εκατομμύρια ευρώ φέρεται να ζητά πίσω ο προφυλακισμένος Ακης Τσοχατζόπουλος από τον πρώην συνεργάτη του Γιάννη Σμπώκο,όπως τουλάχιστον ερμηνεύονται οι σημειώσεις που περιέχονται στο ιδιόχειρο ημερολόγιό του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα, το μαύρο χρήμα προοριζόταν για μίζες που όμως δεν έφτασαν ποτέ στον παραλήπτη τους, αφού παρακρατήθηκαν από το ενδιάμεσο πρόσωπο των συναλλαγών που δεν είναι άλλο από τον πρώην γενικό διευθυντή Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο.
Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό, ο Γιάννης Σμπώκος έλαβε μεγάλα ποσά από προμήθειες, τα μετέφερε στο εξωτερικό, τα διαχειρίστηκε και τα κατέχει μέχρι σήμερα χωρίς να τα επιστρέψει παρά τις συνεχείς εκκλήσεις του.
Αναλυτικά, στο ιδιόχειρο σημείωμα του πρώην υπουργού Εθνικής Αμύνης προσδιορίζεται για πρώτη φορά το ύψος των ωφέλιμων που πρέπει να παραλάβει από το Γιάννη Σμπώκο. «Οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται» ζητώντας 950.000 ευρώ που πρέπει να «επιστραφούν σε αυτούς που περιμένουν την αποστολή τους από τον Ιανουάριο!» Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Άκης Τσοχατζόπουλος χρησιμοποιούσε τα μαθηματικά σύμβολα του μεγαλύτερου και του ίσου με το ποσό των 80 εκατ. ευρώ.
Σε άλλη του επιστολή, ο πρώην υπουργός αναφέρει, «...έχουν πλέον ωριμάσει όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις ασφαλούς υλοποίησης, να ρυθμιστεί άμεσα, ουσιαστικά και δίκαια η εκκρεμότητα, που εσύ προσωπικά έχεις απέναντι μου» και υπενθυμίζει στο Γιάννη Σμπώκο τη δέσμευση που έχει στο πρόσωπό του «βέβαια, στη βάση της γενικής δέσμευσης σου απέναντί μου από το 1999, να διακινήσεις και να διαχειριστείς στο όνομά μου με ασφάλεια το σύνολο των θεμάτων μας, προχώρησες όλα αυτά τα χρόνια χωρίς συνεννόηση, απολογισμό ή σχεδιασμό».
Σε άλλη σημείωση, ο Άκης Τσοζατζόπουλος, απογοητευμένος γράφει, «αν δεν πληρώσω τώρα τους δανειστές, τους πιστωτές, τους δικηγόρους, τους συνεργάτες, την οικογένεια, τέλος» ενώ συνεχίζει, «δεν έχετε δικαιολογία τελικά να με καταδικάσετε σε εξαφάνιση, σε εξαθλίωση».
Διαβάστε Περισσότερα »

Εύβοια:Μπήκε στο σπίτι τους και σκότωσε με την καραμπίνα του, πατέρα και γιο

Μπήκε στο σπίτι τους και σκότωσε με την καραμπίνα του πατέρα και γιο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λευκαντί της Εύβοιας μετά την διπλή ανθρωποκτονία. Ένας 40χρονος εισέβαλε σε ένα σπίτι και σκότωσε με την καραμπίνα του έναν 54χρονο πατέρα και τον 25χρονο γιο του.
Μετά από τηλεφωνική καταγγελία στην Αστυνομία από γειτονικό σπίτι στο οποίο άκουσαν τους πυροβολισμούς, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου βρήκαν στην βεράντα της οικίας τους, νεκρό έναν 54χρονο και βαριά τραυματισμένο τον 25χρονο γιο του.
Όπως διαπιστώθηκε, ο πατέρας ήταν τραυματισμένος από όπλο στην αριστερή θωρακική χώρα και ο γιος του σοβαρό τραύμα, επίσης από όπλο, στην πλάτη, ο οποίος τελικά εξέπνευσε κατά την μεταφορά του, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Όπως προέκυψε, δράστης είναι ο 40χρονος γείτονας των δύο θυμάτων, ο οποίος μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη και ομολόγησε.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε μέσα στο σπίτι του 40χρονου, βρέθηκαν μία επαναληπτική κυνηγετική καραμπίνα που κατείχε παράνομα και δύο χρησιμοποιημένοι κάλυκες.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Σεμπάστιαν Λεμπ νικητής στο Ράλι Ακρόπολις

Ο Σεμπάστιαν Λεμπ νικητής στο Ράλι Ακρόπολις

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπαστιάν Λεμπ, κατέκτησε την πρωτιά στο Ράλι Ακρόπολις και έκανε ένα ακόμη βήμα προς την κατάκτηση και του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Ο Γάλλος οδηγός της Σιτροέν κατέκτησε για τρίτη φορά στην καριέρα του το Ράλι Ακρόπολις (2005 και 2008) και έφθασε τις 71 συνολικά νίκες. Δεύτερος ήταν ο Φινλανδός «ομόσταυλος» του στη Σιτροέν Μίκο Χιρβόνεν και τρίτος ο Φινλανδός Γιάρι Μάτα Λάτβαλα της Φορντ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τζώρτζ Κλούνεϊ: Δείτε τον Έλληνα σωσία του! (φωτογραφίες)


Όσοι και όσες θέλετε να δείτε από κοντά τον κούκλο του κινηματογράφου, δεν χρειάζεται να τρέχετε μέχρι το Χόλιγουντ πια! Ο "Έλληνας Τζώρτζ Κλούνεϊ" ζει μέσα σε σκάφος στο Μικρολίμανο και έχει ένα από τα πιο ωραία μεζεδοπωλεία της Αττικής...
Το μεζεδοπωλείο του, μάλιστα, παίζει και ζωντανή μουσική τα Σαββατοκύριακα, το φαγητό είναι καταπληκτικό και ο κόσμος χορεύει πάνω στα τραπέζια με θέα τη θάλασσα! Όσοι θέλετε να βρείτε τον Άκη, λοιπόν, δεν έχετε παρά να πάτε στο "Μπαχάλικο", στο Μικρολίμανο!

markos.tv
Διαβάστε Περισσότερα »

Χωρίς αποδείξεις πληρώνετε φόρο ακόμη και για εισόδημα κάτω των 5.000 ευρώ


Για πρώτη φορά το υπουργείο Οικονομικών, με εγκύκλιό του ενημερώνει τους φορολογούμενους ότι απαιτεί να έχουν στην κατοχή τους αποδείξεις αγορών και υπηρεσιών -ίσες με το 25% των εισοδημάτων τους- ακόμη κι αν τα ποσά που δηλώνουν στην Εφορία δεν ξεπερνούν τα 5.000 ευρώ και άρα εντάσσονται στο αφορολόγητο όριο.

Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αν δεν υπάρχουν αυτές οι αποδείξεις,ο φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει φόρο ίσο με το 10% του ποσού. Για παράδειγμα, αν ένας φορολογούμενος βρίσκεται στο όριο ων 5.000 ευρώ, πρέπει να έχει αποδείξεις αγορών και υπηρεσιών αξίας 1.250 ευρώ. Σε περίπτωση που αυτές δεν υπάρχουν ο φορολογούμενος -αν και τυπικά υπάγεται στο αφορολόγητο- θα κληθεί να καταβάλει φόρος 125 ευρώ.

Ειδικότερα, στη νέα εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών σημειώνεται:

«Εφιστάται η προσοχή των φορολογουμένων στη συμπλήρωσε του Κωδικού 049 (Δαπάνη Αγοράς αγαθών και παροχής υπηρεσιών) του Πίνακα 7 του εντύπου Ε1. Ο συγκεκριμένος κωδικός συμπληρώνονται με την εμπρόθεσμη δήλωση, ακόμα και όταν το πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα του φορολογούμενου δεν υπερβαίνει το αφορολόγητο ποσό της κλίμακας φόρου εισοδήματος.

Οι αποδείξεις αυτές δεν συνυποβάλλονται με τη δήλωση και φυλάσσονται από τον φορολογούμενο και παραδίδονται μόνο εφόσον ζητηθούν για έλεγχο.

Σε περίπτωση μάλιστα που το τεκμαρτό εισόδημα (αυτοκίνητα, ενοίκια, δίδακτρα, οικιακοί βοηθοί, κ.λπ.) είναι υψηλότερο από το πραγματικό τότε οι απαιτούμενες αποδείξεις υπολογίζονται επί του τεκμαρτού και όχι του δηλωθέντος εισοδήματος.»

Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Εθνος» από τις έως τώρα εκκαθαρίσεις φορολογικών δηλώσεων μόλις το 10% των φορολογούμενων δικαιούται επιστροφή φόρου ενώ πέρυσι αντίστοιχα το ποσοστό έφτανε έως και το 40%.






Διαβάστε Περισσότερα »

Μάγκας Έλληνας δημοσιογράφος έβαλε τουρκοσκοπιανούς ναζί στην θέση τους video




 Μάγκας Έλληνας δημοσιογράφος έβαλε τουρκ οσκοπιανούς ναζί στην θέση τους

Χοντρό επεισόδιο που πήγε προς στιγμή να πάρει διαστάσεις έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας πρόβας , στη γιουροβίζιον.Ο Έλληνας δημοσιογράφος,απεσταλμένος του STAR CHANNEL,Γιώργος Βότσκαρης έγινε έξαλλος όταν άκουσε την δημοσιογράφο των Σκοπίων να λέει ότι η χώρα της λέγεται “Μακεδονία”.Ο δημοσιογράφος έσπευσε να τη διορθώσει και να της θυμήσει (καθώς και σε όλους στην διοργάνωση) πως η χώρα της είναι η FYROM και με αυτή την ονομασία συμμετέχει στη γιουροβίζιον λέγοντας της μάλιστα πως η Μακεδονία είναι Ελλάδα. Η τουρκάλα δημοσιογράφος έσπευσε να υπερασπιστεί την αποστολή των Σκοπίων, όμως πάρα πολλοί άλλοι δημοσιογράφοι από ξένες χώρες έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Έλληνα δημοσιογράφο λέγοντας πως έχει δίκιο σε όσα λέει.Το επεισόδιο θα έπαιρνε διαστάσεις εάν η ίδια η τραγουδίστρια των Σκοπίων, δεν έκανε πίσω,δηλώνοντας πως “αγαπά την Ελλάδα” και δεν είχε σκοπό να δημιουργήσει επεισόδιο.
planet-greece
filologos10.wordpress.com

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Κοσμίδης!

Πρωταθλητής Ευρώπης ο Κοσμίδης!

O Λευτέρης Κοσμίδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ανδρών-εφήβων του Μονπελιέ.



Ο Έλληνας πρωταθλητής με ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και παρότι είχε περάσει ως 8ος στον τελικό συγκέντρωσε 15.766 βαθμούς και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, αφήνοντας πίσω του τον Λευκορώσο, Ντιμίτρι Μπαρκαλάου με 15,300 και τον Ισραηλινό, Αλεξάντερ Σατίλοφ με 15,166.
Τρία ακόμη μετάλλια αναμένουμε από την ελληνική ομάδα, καθώς ο Βλάσης Μάρας αγωνίζεται στον τελικό του μονόζυγου, ο Βασίλης Τσολακίδης στο δίζυγο και ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους.
Πηγή: gazzetta.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Το Viotiashop στον Αι Γιάννη το Ρώσο στην Εύβοια

Αυτό που γίνεται κάθε χρόνο 27 Μαίου  στον Αι Γιάννη το Ρώσο στην Εύβοια δεν μπορει παρα να χαρακτηρισθει ως ενα “συγχρονο θαυμα”:διοτι πώς αλλιως να αποκαλέσει κανείς τον συνωστισμό εκατοντάδων προσκυνητών (δειτε  φωτογραφίες),που περιμένουν  ώρες προκειμένου να προσκυνήσουν το Ιερό Σκήνωμα  του Αγιου.Το Viotiashop ήταν εκεί και κάλυψε όλη τη Θεία Λειτουργία και τη περιφορά


Το ιερό λείψανο του οσίου Ιωάννου του Ρώσου μεταφέρθηκε στο Νέο Προκόπι της Ευβοίας τον Οκτώβριο του 1924, από τους Πρόσφυγες, . Εκεί εγκαταστάθηκαν οι Έλληνες που ήλθαν από το Προκόπι της Μικράς Ασίας. Το 1930 άρχισε να κτίζεται εκεί ο περικαλλής ναός,  προς τιμήν του Αγίου, ο οποίος ολοκληρώθηκε μετά από πολλούς κόπους των πιστών το 1951. Τότε μεταφέρθηκε ο Άγιος στο νέο Ναό, όπου και εκεί βρίσκεται μέχρι σήμερα. Είναι ένα από τα μεγάλα προσκυνήματα της πατρίδος μας. Οι πιστοί καταφθάνουν από όλα τα μέρη του κόσμου, προσκυνούν τον Άγιο , επικαλούνται την βοήθεια του και τον ευχαριστούν για  τα τόσα θαύματα που επιτελεί .




Διαβάστε Περισσότερα »

Πωλείται το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου


Στα 5 εκατ. ευρώ εκτιμάται η αξία της ιστορικής μονοκατοικίας

Πωλητήριο στην πολυτελή μονοκατοικία όπου ζούσε μέχρι πρότινος η οικογένεια Μητροπάνου μπήκε πριν από λίγες μέρες. Η χήρα του αξέχαστου τραγουδιστή Βένια και οι δύο τους κόρες, Αναστασία και Μυρσίνη, μετακομίζουν από το Ψυχικό στο Κολωνάκι εφόσον πλέον το σπίτι διατίθεται προς πώληση.

Εκεί πάντως, ο Δημήτρης Μητροπάνος ζούσε τα τελευταία χρόνια ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένειά του και κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη. Η αρχική τιμή αγοράς φτάνει τα 5.000.000 ευρώ και ήδη, σύμφωνα με τη real έχουν αρχίσει να δείχνουν ενδιαφέρον πολλοί επίδοξοι αγοραστές.

Το σπίτι του Δημήτρη Μητροπάνου βρίσκεται δίπλα στο τουρκικό προξενείο στο Ψυχικό και χτίστηκε γύρω στο 1950, ωστόσο ανακαινίστηκε πλήρως πριν από τέσσερα χρόνια, με τη διακόσμηση να φέρει τη σφραγίδα της Βένιας Μητροπάνου.

Αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και μια μεγάλη σοφίτα, που είναι στην ουσία ένα ανεξάρτητο διαμέρισμα με ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο. Στο υπόγειο υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ και δωμάτια για το προσωπικό, ενώ το ισόγειο χαρακτηρίζεται από το άνετο καθιστικό, στο οποίο ο Δημήτρης Μητροπάνος και η σύζυγος του υποδέχονταν τους φίλους τους, τις εποχές που στο σπίτι ακούγονταν μόνο γέλια και τραγούδια. 
 zoo-m.blogspot
Διαβάστε Περισσότερα »

Aποκαλυπτική έρευνα: Τα ονόματα και οι εταιρίες που έκαψαν την Ελλάδα

Μια απίστευτη έρευνα που λέει τα πράγματα με  το όνομά τους!
Ποιοι και πως οργάνωσαν το έγκλημα κατά της χώρας μας!

Φανταστείτε μια πολεμική ενέργεια! Μια δολιοφθορά στις γραμμές του «εχθρού»! Μια πολεμική σύρραξη ανάμεσα σε δύο στρατούς! Ποια είναι τα «εργαλεία» που χρειάζεται ένας επιτιθέμενος; Σίγουρα, ... ... τα πυρομαχικά και σίγουρα ένα σχέδιο δράσης εναντίον του αμυνόμενου!


Στην περίπτωση της επίθεσης στην Ελλάδα, ποια ήταν τα εργαλεία της κρίσης; Ποια ήταν τα όπλα στη φαρέτρα του «εχθρού» και ποιο ήταν το σχέδιό του;
Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσω να απαντήσω σήμερα, όσο το δυνατόν πιο απλά, χωρίς περιττούς οικονομικούς όρους αλλά πάνω απ όλα με ονόματα! Τόσο προσώπων όσο και εταιριών!

Διότι εδώ και δύο χρόνια που ο Ελληνικός λαός δέχεται μια πολεμικού τύπου επίθεση, κάποιοι στην Ελλάδα, εξακολουθούν να κρύβουν από τους Ελληνες ακόμη και το όνομα του «εχθρού»! Αντίθετα σε γειτονικές χώρες, γνωρίζουν πολύ καλά ποιοι είναι οι επιτιθέμενοι και ποιο είναι το σχέδιο τους!
Εδώ, εξακολουθούμε να τους ονομάζουμε γενικά κι αόριστα … ως «αγορές»διότι η διαπλοκή των πολιτικών με τον δημοσιογραφικό κόσμο, μέσω της διαφημιστικής πίτας, δεν επιτρέπει ούτε καν το όνομα τους να αναφερθεί!!!

Και ναι μεν η Ευρώπη είναι συνένοχη και συμμέτοχη στο έγκλημα κατά της χώρας μας, στην Ελλάδα, με μεγάλη ευκολία αναφερόμαστε στον … «εχθρό» όταν είναι made in USA αλλά με μεγάλη δυσκολία αναφερόμαστε στον εχθρό όταν είναι … ευρωπαίος και μοιράζει διαφημίσεις στα κανάλια και στις εφημερίδες!!

Μάλιστα στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε επίσημα, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ντέιβιντ Αϊχορν, διότι σχεδίασαν την επίθεση στο ευρώ και κατ επέκταση και την επίθεση στην Ελλάδα! 

Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι στην Ευρώπη και συνεπώς στην Ελλάδα, θα εξαντλούσαν κάθε νομική δραστηριότητα εναντίον τους, εντούτοις, ουδείς άδραξε αυτή την μοναδική ευκαιρία και στη Γηραιά Ηπειρο δεν κουνήθηκε φύλο!!!


Το ποιοι είναι αυτοί οι κύριοι θα το δείτε παρακάτω και θα αντιληφθείτε το ΓΙΑΤΙ ! 

Πάμε όμως να εξετάσουμε τα πράγματα με ψυχραιμία!

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΊΣΗΣ

CDS - Ασφάλιστρα κινδύνου

Εξι ήταν τα εργαλεία με τα οποία κατασκευάστηκε … εργαστηριακά η κρίση και ο ιός απελευθερώθηκε στην Ευρώπη ! Επιλογή; Τα «κράτη-γουρούνια» (PIGS, από τα αρχικά των λέξεων, Portugal Ireland, Greek, Spain) είχαν προεπιλεγεί και στα «εργαστήρια» των τοκογλύφων είχαν γίνει οι απαραίτητες «προσομοιώσεις» με αποτέλεσμα να επιλεγεί ως καλύτερος στόχος, η Ελλάδα, για την τελική επίθεση κατά του Ευρώ, η οποία δεν έχει γίνει ακόμη! Ποια ήταν λοιπόν τα εργαλεία αυτά;

Το πρώτο εργαλείο ήταν τα «ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) που ενώ σχεδιάστηκε για την ασφάλεια των ομολόγων, εντούτοις χρησιμοποιήθηκε ανεξέλεγκτα και χωρίς εποπτικό μηχανισμό, Πουθενά! Υποτίθεται ότι τα CDS διασφαλίζουν τους κατόχους ομολόγων έναντι της χρεοκοπίας του εκδότη τους! Με δεδομένο όμως ότι επέτρεψαν να κατέχουν ασφάλιστρα κινδύνου (CDS) ακόμη κι άτομα που δεν έχουν αγοράσει ομόλογα μιας χώρας, επέτρεψαν το σπεκουλάρισμα των τζογαδόρων. Κάποτε είχα γράψει ότι όταν κατέχει CDS, ένας μη κάτοχος ομολόγων, είναι σα να επιτρέπουν οι τράπεζες που δίνουν δάνεια, να αγοράζουν ασφάλιστρα των κατοικιών, και όσοι δεν έχουν σχέση με το εκάστοτε σπίτι! 

Δηλαδή, φανταστείτε τι μπορεί να συμβεί, αν πάρετε ένα στεγαστικό δάνειο , και ο γείτονας σας, μπορεί να αγοράζει και να πουλά τα ασφάλιστρα του σπιτιού που αγοράσατε. Κάποια στιγμή, αν το ασφάλιστρο πάει στα ύψη, τότε, τι πιο φυσικό, να βάλει φωτιά στο σπίτι σας, προκειμένου να εισπράξει το υψηλότατο ασφάλιστρο, που κάποτε το είχε αγοράσει πάμφθηνα!!!

Πέραν των Cds, ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ήταν τρεις επενδυτικές τράπεζες και τρεις οίκοι αξιολόγησης.

Τράπεζες – Επενδ. Εταιρίες:

GOLDMAN SACHS
NEUBERGER BERMAN (συμφερόντων Rotschild)
BLACKROCK, U.K.(συμφερόντων Rotschild) 

Οίκοι Πιστοληπτικής Αξιολόγησης:
FITCH
MOODY’s
STANDARD & POOR (S&P)


Χρονικά, η κρίση είχε αρχίσει να σχεδιάζεται, πριν καν τυπωθεί το πρώτο χαρτονόμισμα του Ευρώ. Στην Ελλάδα η Goldman Sachs είχε αλλωσει το κράτος από τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης του Κώστα Σημίτη και μεγαλούργησε επί ημερών Γιάννου Παπαντωνίου!
Σταχυολογούμε χρονικά, μερικές κινήσεις των «εργαλείων» αυτών στην Ελλάδα για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τον ρόλο τους καλύτερα: 

2000: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΡΙΑΔΝΗ το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα πρόγραμμα χρηματιστηριακής δανειοδότησης που παρουσιαζόταν ως … πώληση, ώστε να ικανοποιηθούν τα κριτήρια του Μάαστριχτ και να πανηγυρίζει η κυβέρνηση Σημίτη!

2002: Η Goldman Sachs εκπονεί το Πρόγραμμα ΑΙΟΛΟΣ, με αντάλλαγμα την παραχώρηση δικαιωμάτων χρήσης αεροδρομίων και τυχερών παιχνιδιών.

2005: Η Goldman Sachs πουλάει αυτό το χρηματιστηριακό «προϊόν» στην Εθνική Τράπεζα, η οποία το κράτησε μέχρι το 2008.
Με τη βοήθεια της Goldman Sachs ιδρύεται η εταιρεία ΤΙΤΛΟΣ στην οποία μεταφέρεται το «προϊόν».

Η Εθνική Τράπεζα εξασφαλίζει τα ομόλογα της εταιρείας ΤΙΤΛΟΣ και τα παραχωρεί στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα (ΚΤΕ), παίρνοντας δανειακά κεφάλαια.

2009 (Οκτώβριος): Έρχεται στην Ελλάδα κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs και προτείνει τη χρήση ενός νέου χρηματιστηριακού «προϊόντος» για την κάλυψη των αναγκών της χώρας για το 2009 και 2010. Η πρόταση δεν βρήκε ανταπόκριση.

Λίγες μέρες αργότερα: ο οίκος Fitch υποβαθμίζει την Ελλάδα, από Α σε Α-. Σημειώνεται πτώση της μετοχής της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.

2009 (αρχές Νοεμβρίου): Έρχεται στην Ελλάδα δεύτερο κλιμάκιο αξιωματούχων της Goldman Sachs για να μεταπείσει τους Έλληνες ιθύνοντες.

● Κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων:
Στο Χρηματιστήριο της Ν.Υ.: οι τιμές της μετοχής της ΕΤΕ αυξάνονται. Στο Χρηματιστήριο Αθηνών: σημειώνεται άνοδος, και
oι πιέσεις στην αγορά ομολόγων και CDS σταματούν.

● Μετά το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων,
Στο Χρηματιστήριο Ν.Υ.:

(α) Σημειώνονται αθρόες πωλήσεις μετοχών της Εθνικής και στο ΧΑ μετοχών όλου του τραπεζικού τομέα, Εθνική, Alpha, Eurobank, κ.α.

(β) Οι τιμές των ελληνικών ομολόγων πέφτουν.

(γ) Τα επιτόκια δανεισμού αυξάνονται.

2009 (12 Δεκεμβρίου): Ο οίκος Fitch ανακοινώνει νέα υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας (στην κατηγορία ΒΒΒ+), πετώντας την έξω από την αγορά ομολόγων.

2009 (μέσα Δεκεμβρίου): Οι οίκοι Moody’s και S&P μπαίνουν στο παιχνίδι, υποβαθμίζουν κι αυτοί την Ελλάδα, προκαλώντας γενικό ξεπούλημα των ομολόγων της και απογείωση του κόστους δανεισμού της.

2010 (Απρίλιος): Ο οίκος Fitch υποβαθμίζει ξανά την Ελλάδα (σε ΒΒΒ-) σηματοδοτώντας και τυπικά την χρηματοπιστωτική πτώχευση της Ελλάδας και εκεί αρχίζει να γίνεται ορατό στους Ελληνες το δράμα που θα ζήσουν.

Ποιοι είναι όμως πίσω από τις αοριστολογίες των δημοσιογράφων που αποκαλούν τον εχθρό μας ως ... αγορές;

ΤΟ WHO IS WHO ΤΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

NEUBERGER BERMAN

▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
▪ Είναι ο 1ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
▪ Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
▪Είναι ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ και μεγαλομέτοχος στον οίκο πιστοληπτικής αξιολόγησης Fitch

BLACKROCK, HNΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

▪ Έχει θέσεις στην Τράπεζα Ελλάδας, Εθνική, Eurobank Ergasias, Εμπορική
▪ Είναι ο 2ος μεγαλύτερος διεθνής επενδυτής στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
▪ Είναι μεγαλομέτοχος στη Goldman Sachs
▪ Είναι μεγαλομέτοχος στους οίκους Moody’s και S & P


NEUBERGER BERMAN

Κανείς σήμερα δεν θυμάται ότι η NEUBERGER BERMAN είναι μία από τις εταιρίες που πρωτοστάτησαν στην επίθεση και στην πτώση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, πουλώντας μέσα στο τελευταίο τρίμηνο του 2009, (κρατηθείτε) 1.700.000 μετοχές της Εθνικής Τράπεζας.
Ιδρύθηκε από μέλος της οικογένειας Ρόθτσάιλντ, της μεγαλύτερης τραπεζικής δυναστείας του κόσμου, που δανείζει τη χώρα μας από το 1823 !!!

Ο νυν πρόεδρος της Neuberger Berman ήταν:

● Πρώην πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της αμαρτωλής Lehman Brothers που αποτέλεσε ένα άλλο πείραμα των διεθνών τοκογλύφων .
● Πρώην συνεταίρος και πρόεδρος του επενδυτικού τμήματος της Goldman Sachs.
● Στενός συγγενής του τέως προέδρου Τζορτζ Μπους.

Και φτάνω στο σημείο απ όπου ξεκινήσαμε! 

Για να αντιληφθείτε, γιατί ουδείς στην Ευρώπη και στην Ελλάδα, δεν έκανε το παραμικρό όταν στις 3 Μαρτίου 2010, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ κατηγόρησε, τους Τζορτζ Σόρος, Τζον Πόλσον, Στίβεν Κοέν και Ν.Αϊχορν για την επίθεση στο Ευρώ.

Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι άνθρωποι που εδώ στην Ελλάδα, όταν έρχεται η στιγμή να πουμε το όνομά τους, κάποιοι δαγκώνουν την γλώσα τους;

Τζόρτζ Σόρος
Διεθνής επενδυτής και μέγας κερδοσκόπος που είχε πρωτοστατήσει στην επίθεση κατά της Στερλίνας.

● Στενότατος συνεργάτης των Ρόθτσάιλντ σε πλήθος επενδυτικών δραστηριοτήτων. Υπάρχουν πάνω από πέντε εταιρίες, στις οποίες μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών του Σόρος ήταν μέλη των Δ.Σ. εταιρειών των Ρόθτσάιλντ , αλλά και αντίστροφα.

● Στο Δ.Σ. της κύριας επενδυτικής εταιρείας του Σόρος που ονομάζεται Quantum Fund, συμμετέχει ο Ρίτσαρντ Κατζ, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της Rothschild Italia S.p.A. και μέλος της Επιτροπής Εμπορικών Τραπεζών της!

● Ο Τζορτζ Σόρος, και ο τραπεζίτης Τζέϊκομπ Ρόθτσάιλντ είναι συνεταίροι σε εταιρεία επενδύσεων στην Αφρική και ποιον λέτε να έχουν συνέταιρο; Την γνωστή «ανθέλληνα» που όλοι μας την βρίζαμε για όσα έκανε κατά της χώρας μας, τέως υπουργό των ΗΠΑ,Μαντλίν Ολμπράϊτ.



Τζον Πόλσον 
Ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Διεθνής κερδοσκόπος και διαχειριστής του μεγάλου hedge funds «Paulson & Co». Ο Πόλσον και ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.

Στίβεν Κοέν O 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Ο Κοέν μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Ρόθτσάιλντ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης).


Ντέιβιντ Αϊνχορν

Διεθνής κερδοσκόπος, διαχειριστής του μεγάλου hedge funds Greenlight Capital, ο οποίος «έβγαλε» 1,7 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Lehman Βrothers,

H ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι Ρόθτσάιλντ;

● Ελέγχουν το μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο εξόρυξης και εμπορίας διαμαντιών, πολύτιμων λίθων και μετάλλων, μέσα από εταιρείες τους όπως η Barick Gold, η Gold Fields, η De Beers, η Rio Tinto, κ.α.

● Είναι από τις μεγαλύτερες οικογένειες της βιομηχανίας πετρελαίου.

● Ο Ναθάνιελ Ρόθτσάιλντ και ο Τζον Πόλσον (50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο) είναι βασικοί μέτοχοι της Rusal, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αλουμίνιου στον κόσμο.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΑΪΛΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


● Ήταν από τους πρώτους δανειστές της Ελλάδας. Τα δάνεια από τους Ρόθτσάιλντ ήταν τα πρώτα και από τα μεγαλύτερα που έλαβε η Ελλάδα το 1823. Από τότε μας δανείζουν και ρουφούν το αίμα των Ελλήνων!

● Ήταν οι δημιουργοί του σύγχρονου τραπεζικού και νομισματικού συστήματος της Ελλάδας.

● Ήταν βασικοί χρηματοδότες, συνιδρυτές και μεγαλομέτοχοι της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (ΕΤΕ).

● Εξέδιδαν δάνεια για τη δημιουργία έργων υποδομής και δανειοδότησαν εκατοντάδες ελληνικές επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Έχοντας το νομισματικό έλεγχο και τον έλεγχο της παραγωγής χρήματος στην Ελλάδα, έπαιξαν σε βάθος χρόνου και στα δυο επίπεδα.

● Παρέμειναν βασικοί μέτοχοι της ΕΤΕ μέσω πολλών εταιρειών (όπως Neuberger Berman).

● Είναι μεγαλομέτοχοι της Τράπεζας της Ελλάδας , η οποία πήρε τον ρόλο της Κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδας από την Εθνική Τράπεζα, και μόνο κατ όνομα είναι… Ελληνική αφού μόνο ένα μικρό μέρος των κεφαλαίων της είναι Ελληνικό.

● Η N. M. Rothschild & Sons ήταν μέχρι πρόσφατα σύμβουλος του Ελληνικού Κράτους για ιδιωτικοποιήσεις , όπως της ΔΕΗ και της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου και σύμβουλος δεκάδων τραπεζών και εταιρειών στην Ελλάδα όπως η Cosmote, ΕΛΠΕ, Τράπεζα Εγνατία, Γενική Τράπεζα, Μυτιληναίος, Eurobank, και ένα σωρό άλλες.

Ο σκοτεινός κύριος Ακερμαν

Πολλές φορές, θα ακούσετε στις «ειδήσεις» για τον σκοτεινό ρόλο του κυρίου Τζόζεφ Ακερμαν, ο οποίος είναι διοικητής της Deutsche Bank ! Κανείς δεν λέει όμως, τι ακριβώς δουλειά κάνει ο Ακερμαν και πως σχετίζεται με τα προηγούμενα κοράκια των «αόρατων» κατά τα άλλα αγορών! Και που να δείτε, τι έκανε η Ελλάδα για να επιβραβεύσει τον φοβερό και τρομερό ρόλο του!

Ο Τζόσεφ Ακερμαν είναι:
▪ Διοικητής της Deutsche Bank. Γνωρίζετε ότι η D.B. είναι σύμβουλος του γερμανικού κράτους για τη διαχείριση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής χρηματιστηριακής κρίσης;

▪ Είναι υψηλόβαθμο στέλεχος της Siemens από το 2003 και Β’ αναπληρωτής πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Siemens σήμερα. Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί έκλεισε η υπόθεση με τα 200 ψωρο-εκατομμύρια που προσέφεραν, ενώ οι μίζες ήταν δις;

▪ Μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου της Vodafone !!!

▪ Μη-εκτελεστικός διευθυντής της Royal Dutch Shell, πετρελαϊκής εταιρείας συμφερόντων Ρόθτσάιλντ. Καταλάβατε τώρα γιατί μόλις έβγαλε πετρέλαιο η Κύπρος, πήγε η Shell στα Κατεχόμενα να κάνει το ίδιο; Καταλάβατε τώρα γιατί φωνάζει όλος ο πλανήτης «Ελληνες χαράξτε ΑΟΖ», κι εμείς δεν το κάνουμε; Καταλάβατε μήπως γιατί στις αρχές του 2009, SHELL και BP πούλησαν τα πρατήρια τους στην ΕΛΛΑΔΑ;;; Όχι απλά γιατί γνώριζαν για την κρίση αλλά γιατί την είχαν σχεδιάσει οι ίδιοι!!!

▪ Αντιπρόεδρος της ασφαλιστικής εταιρείας Zurich Financial Services (η οποία, μεταξύ άλλων, παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα για την προστασία από το πιστωτικό και το πολιτικό ρίσκο). Μήπως καταλάβατε τώρα γιατί ξεκίνησα την περιγραφή μου με τον ρόλο του εργαλείου που ονομάζεται CDS;

Πρόκειται για ένα άτομο με αρκετές δεκάδες ρόλους, και είναι ν απορεί κανείς πως καταφέρνει να εργάζεται με επιτυχία σε τόσες πολλές δύσκολες θέσεις! Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι το μόνο που κάνει είναι η υπογραφή του σε κάποιες αποφάσεις που άλλοι σχεδιάζουν κι αυτός εκτελεί!

Οσο για εμάς; Εμείς οι Ελληνες λοιπόν, λίγο πριν ξεκινήσει «φανερά» η κρίση, αντί για να τον απελάσουμε από τη χώρα τον βραβεύσαμε κι από πάνω! Ετσι τον Σεπτέμβριο του 2009 ο κ. Τζότζεφ Ακερμαν αναγορεύεται επίτιμος διδάκτορας στο Τμήμα Διεθνών Οικονομικών και Ανάπτυξης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης!!!

Ετσι λειτουργεί το σύστημα εδώ στην Ελλάδα! 

Βραβεύουμε τους νεκροθάφτες της χώρας μας ! 

Αν πάλι δεν μπορούμε να τους βραβεύσουμε, τότε τους καθιστούμε ισότιμους συνομιλητές με τους Πρωθυπουργούς μας! Όπως τον κ. Τ.Σόρος για παράδειγμα, του οποίου τα γεύματα με τον ΤΕΩΣ Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου, τα πληρώσαμε χρυσάφι!!!

Την επόμενη φορά που θα ακούσετε λοιπόν για «αγορές» και «τοκογλύφους» και «οικονομικούς δολοφόνους» θα ξέρετε! 

Βάλτε αυτό το άρθρο στα «αγαπημένα» του υπολογιστή σας, γιατί θα σας χρειαστεί άπειρες φορές, όταν κάποιοι, θα εξακολουθούν να προκαλούν συσκότιση στον λαό, με αόριστες αναφορές, φτάνοντας στο σημείο τον Ελληνα πολίτη να αναρωτιέται «ΜΑ ΠΟΙΟΣ είναι ο ΕΧΘΡΟΣ»

Τώρα , γνωρίζετε τον εχθρό! Τουλάχιστον, γνωρίζετε τον εχθρό εκτός των τειχών! 

Για τους υπόλοιπους, τους εντός, έχουμε καιρό να ασχοληθούμε!!!
----
Πηγές:
Τα στοιχεία για την συμμετοχή των πολυεθνικών στην Ελληνική οικονομία είναι από το βιβλίο του Πάνου Παναγιώτου: "Ελληνική Κρίση: Περίεργες συμπτώσεις", εκδόσεις Λιβάνη, το οποίο αξίζει να το διαβάσετε.
http://www.e-eidhseis.com

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ