Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Εγινε πατέρας ο άνδρας με την καρδιά του Ντουζόν που σκότωσαν μπράβοι στη Μύκονο

Εγινε πατέρας ο άνδρας με την καρδιά του Ντουζόν που σκότωσαν μπράβοι στη Μύκονο

Πατέρας έγινε ο δημοσιογράφος Κώστας Γρίμπιλας, ο άνθρωπος που συγκίνησε όλο το πανελλήνιο, όταν πριν μερικά ξαναγεννήθηκε, όταν του μεταμοσχεύθηκε η καρδιά του άτυχου 20χρονου Αυστραλού Ντουζόν, τον οποίο δολοφόνησαν μπράβοι μαγαζιού της Μυκόνου.
Ο Κώστας Γρίμπιλας μίλησε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» για το πρωτοχρονιάτικο δώρο που δέχθηκε και δεν ήταν άλλο από τον ερχομό στον κόσμο της κορούλας του. «Όλες αυτές οι στιγμές και του γάμου και της μεταμόσχευσης, για μένα είναι στιγμές μοναδικές και ο ερχομός της κορούλας μας επισφραγίζει αυτήν την ευτυχία και μου δίνει το δικαίωμα να ονειρεύομαι» είπε ο δημοσιογράφος.
Την είδηση της γέννησης της κόρης του, στις 5 Ιανουαρίου είχε μεταδώσει ο ίδιος ο Κώστας Γρίμπιλας, μέσω ανάρτησής του στο Facebook.
«Είναι γεγονός πως μέσα σε 4,5 χρόνια μου δόθηκε από το Θεό το δώρο Ζωής δύο φορές. Πρώτη φορά με την αναγέννηση μου το 2008 και σήμερα με τη γέννηση της κόρης μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις ευχές όλων σας. Πιστέψτε με τα καλά σας λόγια και η θετική σας σκέψη μου είναι απαραίτητα για να προχωρήσω» έγραψε.
Το Νοέμβριο του 2007 ο Κώστας Γρίμπιλας έμαθε ότι πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια. Λίγους μήνες αργότερα, τον Αύγουστο του 2008, η περιπέτειά του λαμβάνει τέλος, μέσω του άδικου θανάτου του Ντουζόν Ζαμίτ ο οποίος έπεσε σε κόμμα μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από μπράβους μαγαζιού της Μυκόνου, αφού οι γονείς του, μέσα στη θλίψη τους και τη συντριβή τους βρήκαν το κουράγιο και δώρισαν τα όργανα του παιδιού της. Η καρδιά του Ντουζόν μεταμοσχεύθηκε στον Κώστα Γρίμπιλα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ