Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η «ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ»!



Μια 52χρονη μεταφράστρια - μεσίτρια και υποψήφια βουλευτής της ΝΔ έγινε το πρόσωπο των ημερών . Παράγοντας του κόμματος σε θέματα ομογενών και δυνατό μυαλό  είναι μεταξύ των τριών "εγκεφάλων" του κυκλώματος με τους "λευκούς γάμους".
Στο κύκλωμα εμπλέκονται έως τώρα 172 άτομα και ανάμεσά τους με ενεργό ρόλο 7 δικηγόροι,  μεταφραστές, 1 υπάλληλος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και 2 υπάλληλοι των Δήμων Θεσσαλονίκης και Ωραιόκαστρου.

Η Μ.Τ. , που εργαζόταν ως μεταφράστρια και μεσίτρια στη Θεσσαλονίκη, ενώ το διάστημα 2006 - 2010 ήταν δημοτική σύμβουλος Χορτιάτη, συνελήφθη σε μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, μαζί με άλλα 10 άτομα και φέρεται ως ένα από τα τρία ηγετικά στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Άλλωστε πληροφορίες του briefingnews.gr θέλουν την κυρία αυτή να είναι γνωστή για την δράση της στο αρμόδιο υπουργείο αλλά κανείς δεν την άγγιζε ως τώρα.

Τα άλλα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται δυναμικά στο κύκλωμα  είναι μία 40χρονη Γεωργιανή, Μ.Κ., και ένας 36χρονος δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, Στ.Χ., ενώ σύμφωνα και με τις καταγραφές του "κοριού" μόνο τους τέσσερις τελευταίους μήνες τελέστηκαν 69 γάμοι και ήταν στα σκαριά άλλοι 78.

Παρόλα αυτά δεν είναι το μόνο θέμα αυτό που φαίνεται να ξεφλουδίζεται για το υπουργείο εσωτερικών που κάνει τις ελληνοποιήσεις.Σύντομα σύμφωνα πάντα με πληροφορίες θα σκάσει μεγάλο θέμα με ελληνοποιήσεις υπαλλήλων και συγγενών τους που εργάζονται σε ξένη κατασκευαστική εταιρία και παρόλο που δεν πληρούν τις προυποθέσεις παΊρνουν την υπηκοότητα σε σύντομο χρονικό διάστημα υπερπηδώντας μάλιστα τις διαδικασίες.
Καποια πρόσωπα μάλιστα μέσα από αυτήν την εταιρία φαίνεται να έχουν σχέσεις με ανθρώπους του συγκεκριμένου υπουργείου οι οποίοι φροντίζουν να έχουν τις σωστές επιτροπές την ημέρα της εξέτασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ