Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

«Μπελάδες» για Παράσχο

«Μπελάδες» για Παράσχο

Αρκετά προβλήματα έχει στο κεφάλι του ο Γιώργος Παράσχος.

Μόνο ήρεμα δεν ξεκίνησε η προετοιμασία του Λεβαδειακού ενόψει Βέροιας την προσεχή Δευτέρα, καθώς ο Γιώργος Παράσχος έχει να αντιμετωπίσει τρία προβλήματα τραυματισμών.

Εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, οι Γεωργίου, Μουλόπουλος και Μουντόπουλος προπονήθηκαν ατομικά, καθώς αισθάνονται μικροενοχλήσεις. Η προπόνηση της Δευτέρας περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αγωνιστικά τετράγωνα.

Για το ματς με τη «βασίλισσα του βορρά» ο τεχνικός των Βοιωτών δεν μπορεί να υπολογίζει δεδομένα τον Ροτζέριο, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Εν τω μεταξύ, με ανακοίνωση που εξέδωσε την ίδια μέρα, η ΠΑΕ της Βοιωτίας ενημερώνει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στην Κέρκυρα για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Ξεκίνησε σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 17:00.

Οι τιμές τους είναι 10 € για τις θύρες 1 & 3 και 20 € για τη θύρα 2VIP.

Η είσοδος για τα παιδιά θα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η διάθεσή τους θα γίνεται από τα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα), καθημερινά από τις 09:30 έως τις 14:00 και από τις 17:30 έως τις 20:00".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ