Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Συννεφιά με ασθενείς βροχοπτώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Συννεφιά με ασθενείς βροχοπτώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Συννεφιάζει και πάλι ο καιρός, αφού για σήμερα Παρασκευή, προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχοπτώσεις κυρίως στα νότα της χώρας, ενώ το πρωί στα ηπειρωτικά θα έχει ομίχλη και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα σημειωθούν λίγες παροδικές νεφώσεις,, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα νότια και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα νότια, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν ασθενείς βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ