Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Ο νόμος του ποδοσφαίρου!



Δόξα στον Αη-Φανούρη!Μια… λαμπάδα στο μπόι του Φανούρη Γουνδουλάκη ή καλύτερα στον Κυριακίδη να ανάψουν στον Πανιώνιο; Οι "κυανέρυθροι" επικράτησαν 2-1 του Λεβαδειακού, μετά από γκέλα του γκολκίπερ των Βοιωτών! Ο Πανιώνιος από της 17 Νοεμβρίου είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης και στο ματς με τον φορμαρισμένο Λεβαδειακό στη Ν. Σμύρνη έψαχνε τους τρεις βαθμούς. Ο αγώνας πάντως δεν ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, καθώς ο Ανδράλας τραυματίστηκε και ο Ελευθερόπουλος μόλις στο 7΄ αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη αλλαγή στο ματς και να ρίξει στη μάχη τον Παναγιωτούδη.Με τον Λεβαδειακός στο 78΄ έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ροτζέριο να κάνει το 1-2, όταν ο Βραζιλιάνος πέρασε όλη την άμυνα του Πανιωνίου και βρέθηκε απέναντι από τον Περιστερίδη και αντί να στείλει την μπάλα προς την εστία, έδωσε... πάσα στο άουτ!

Έτσι, ένα λεπτό αργότερα, ο Πανιώνιος έβαλε αυτός το γκολ με την ...χορηγία του Κυριακίδη! Ο Σάμαρης εκτέλεσε το φάουλ, ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού προσπάθησε να μπλοκάρει χωρίς να τα καταφέρνει και σε κενή εστία ο Γουνδουλάκης έκανε το 2-1!
Μάλιστα στο 87΄ ο Μένδρινος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κλειδώσει το ματς, όμως στο τετ α τετ με τον Κυριακίδη έστειλε την μπάλα άουτ. Τελικά ο Πανιώνιος πήρε μία σημαντική νίκη ενόψει της συνέχεια.
Του ...φανέρωσε τη νίκη!
 Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που μπήκε με περισσότερη διάθεση για να πετύχει πρώτος γκολ. Όρεξη υπήρχε, φάσεις όμως όχι. Κι όσο περνούσαν τα λεπτά, όλο και περισσότερο ο Πανιώνιος ισορροπούσε την αναμέτρηση, με τις φάσεις να… πέφτουν με το σταγονόμετρο.

Και ότι δεν έγινε σε όλο το δεύτερο μέρος, έγινε μέσα σε δύο λεπτά! Αρχικά ο Ροτζέριο άφησε… άγαλμα δύο αμυντικούς του Πανιωνίου, βγήκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη, όμως ο άσος των Βοιωτών θέλησε να πασάρει στον Βασιλείου αντί να πλασάρει και έχασε μεγάλη ευκαιρία. Και η τιμωρία ήρθε ένα λεπτό αργότερα. Και μάλιστα με… ειρωνικό τρόπο! Ο Σάμαρης εκτέλεσε το φάουλ, με τον Κυριακίδη να δείχνει πως θα μπλοκάρει άνετα τη μπάλα. Ωστόσο, έκανε μεγάλη γκέλα, την έχασε μέσα από τα χέρια του και ο επερχόμενος Γουνδουλάκης έκανε το 2-1 από το πουθενά!

Στο τέλος δεν άλλαξε τίποτα, με τον Μενδρινό να χάνει κλασική ευκαιρία σε τετ-α-τετ να κλειδώσει τη νίκη, με το 2-1 να μένει ως το τέλος και να χαρίζει  τους τρεις βαθμούς 

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Κοντοχρήστος, Τόσκας, Ανδράλας (6’ Παναγιωτούδης), Σάμαρης, Γουνδουλάκης, Καμπάνταης (88’ Καρτσαμπάς), Αραβίδης, Ντούνης (68’ Μενδρινός)

Στον πάγκο: Γιαννακόπουλος, Κολοβός, Γανωτής, Οκόγιε

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Νικολάκάκης (90’ Μαχαίρας), Ροτζέριο, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου, Χοσέμι (85’ Πινέιρο), Ρομέου, Πόι, Μεντί, Ακόστα (70’ Μίλιεβιτς)

Στον πάγκο: Κασμερίδης, Κουτσόπουλος, Γεωργίου, Μανωλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ