Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγευμα

Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα -  Σταδιακή βελτίωση του καιρού από το απόγ
Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός, αφού για σήμερα Παρασκευή προβλέπονται αρχικά βροχές και σποραδικές καταιγίδες, όμως από το απόγευμα τα έντονα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχή η καταιγίδα μικρής διάρκειας κυρίως τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και πιθανώς πρόσκαιρη καταιγίδα. Βαθμιαία βελτίωση. και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά 1 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές, καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές, πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις πρωινές ώρες, αλλά από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στα υπόλοιπα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ