Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Επίθεση ομάδας 70 Χρυσαυγιτών στο ιατρείο των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα

Επίθεση ομάδας 70 Χρυσαυγιτών στο πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα

Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των Γιατρών του Κόσμου προχώρησε το πρωί της Πέμπτης μια ομάδα 60 με 70 Χρυσαυγιτών στο πολυϊατρείο του Περάματος.
Σύμφωνα με το tvxs.gr, τα μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία βρίσκονταν την Πέμπτη στην περιοχή για μια προγραμματισμένη πορεία συγκεντρώθηκαν έξω από το πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου, με απειλητικές διαθέσεις και άρχισαν να φωνάζουν τα γνωστά συνθήματά τους.
Την καταγγελία έκανε ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου Νικήτας Κανάκης τονίζοντας, παράλληλα, πως εκείνη την ώρα το πολυϊατρείο ήταν γεμάτο κόσμο.
Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης των Γιατρών του Κόσμου προέβησαν σήμερα μέλη της Χρυσής Αυγής στο πολυϊατρείο του Περάματος, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου, Νικήτας Κανάκης, μιλώντας στο tvxs.gr. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στην περιοχή του Περάματος εξ αιτίας μιας πορείας που είχαν προγραμματίσει για σήμερα.
Υπενθυμίζεται ότι στο πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου βρίσκουν καταφύγιο άποροι, μετανάστες, άνεργοι, άστεγοι στους οποίους προσφέρεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τροφή και ρουχισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ