Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΓΑΖΩΝΟΥΝ ΚΑΤΣΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΝΗΣΟ

Tη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Δημήτρης Μπαντιάς
προκειμένου να εξακριβωθούν τα στοιχεία των στελεχών του Λιμενικού που εμφανίζονται σε δυο βίντεο που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο με τίτλο «katsikopolemos» και τους δείχνει να πυροβολούν κατσίκια μέσα από σκάφος του Λ.Σ. στη θαλάσσια περιοχή των Σποράδων.

Η ΕΔΕ θα διενεργηθεί από την 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λ.Σ. με έδρα το Βόλο και εκτός από τα στοιχεία των εμπλεκόμενων λιμενικών θα εξακριβωθεί ο ακριβής τόπος και χρόνος του περιστατικού και στη συνεχεία ασκηθεί ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος και παράλληλα υπήρξε σχετική ενημέρωση της Εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά.

Από το ΒΗΜΑ η είδηση που δεν μπήκε κι αυτό στον κόπο να αναφέρει την πηγή από την οποία προήλθε η έρευνα από τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος. Εμείς τους σεβόμαστε όλους. Γι αυτό και αναφέρουμε πάντα τις πηγές ενημέρωσης. Αυτοί όμως που δεν σέβονται τις πηγές από τις οποίες προέρχεται η είδηση, δεν σεβονται πρώτα απ'ολους τον εαυτό τους. Ξόφλησαν και δεν το πήραν χαμπάρι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ