Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Βροχές και σκόνη απο την Αφρική θα σκοτεινιάσουν το τοπίο

Βροχές και σκόνη απο την Αφρική θα σκοτεινιάσουν το τοπίο

Ομιχλώδης αλλά ζεστή θα είναι η μέρα, αφού σήμερα Τρίτη, θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην ανατολική χώρα και σποραδικές καταιγίδες στα νοτιοανατολικά, ενώ η σκόνη από την Αφρική θα περιορίσει τοπικά την ορατότητα.
Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά του νομού, όπου ενδέχεται να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια με γρήγορη βελτίωση, ενώ στα νότια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ