Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Καταιγίδες με ισχυρούς ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Χαλάει και πάλι ο καιρός, αφού για σήμερα Τετάρτη, προβλέπονται καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, ενώ αναμένονται χιόνια στα ορεινά, και οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί μέχρι 9 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Τα φαινόμενα θα σημειώσουν ύφεση από το βράδυ.
Στην Αττική θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως στις ανατολικές περιοχές και χιόνια στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στα ορεινά, αλλά τα φαινόμενα θα σημειώσουν ύφεση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Από το μεσημέρι θα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, θα σημειωθούν τοπικές βροχές και αργότερα καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα τοπικές βροχές και στα βόρεια καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν., ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ