Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Κατακλυσμός - Εχει πνιγεί η Αθήνα από την απίστευτη καταιγίδα

Κατακλυσμός -Εχει πνιγεί η Αθήνα από την απίστευτη καταιγίδα

Από τα ξημερώματα άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική με αποτέλεσμα να σημειωθούν πολύ σημαντικά προβλήματα τόσο στην κυκλοφορία, αφού Πειραιώς, Χαμοστέρνας, περιφερειακή Αιγάλεω και άλλοι κεντρικοί δρόμοι κόπηκαν στα δύο γιατί μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκαν σε ποτάμια, όσο και σε σπίτια που πλημμύρισαν.
Χάος στους δρόμους - Εκλεισαν κεντρικά σημεία
Κλειστή είναι η λεωφόρος Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, από τη Γρηγορίου Λαμπράκη και στα δύο ρεύματα. Σοβαρά προβλήματα υπάρχουν στη λεωφόρο Καβάλας, ενώ ακινητοποιημένα αυτοκίνητα υπάρχουν και στην Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, με το μποτιλιάρισμα να φτάνει τα 10 χιλιόμετρα, από τον Κηφισό μέχρι τη λίμνη Κουμουνδούρου. Και στον παλιό ιππόδρομο όμως υπάρχουν πολύ σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. Και στην περιφερειακή Υμηττού όμως οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με πολλή υπομονή αφού το μποτιλιάρισμα δεν έχει προηγούμενο.
Κατολισθήσεις έχουν σημειωθεί στην περιοχή του Σκαραμαγκά, ενώ στην Ηλιούπολη έχει κλείσει η οδός Πεντάρη μετά από πτώση κολόνας. Στο Παλαιό Φάληρο έχει δημιουργηθεί χείμαρρος στο ρέμα της Πικροδάφνης, ενώ πλημμυρισμένη είναι και η Λεωφόρος Αλίμου. Εκτροπή κυκλοφορίας γίνεται από το ύψος του Παλαιού Ιπποδρόμου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Η Πειραιώς έχει κλείσει από τη Χαμοστέρνας μέχρι την Πέτρου Ράλλη.
Σε αρκετές περιοχές έριξε και χαλάζι όπως στο Χαϊδάρι, στο Περιστέρι, ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.
Η Τροχαία τρέχει και δεν φτάνει να βοηθήσει οδηγούς και πεζούς 
Η πυροσβεστική έχει δεχθεί μέχρι στιγμής 500 κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια στο Αιγάλεω και το Χαϊδάρι, ενώ και στο Πέραμα, στη λεωφόρο Δημοκρατίας, έχουν ακινητοποιηθεί οχήματα λόγω της έντονης βροχόπτωσης
Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα αυτοκίνητά τους και οι τροχονόμοι προσπαθούσαν να βοηθήσουν πεζούς οι οποίοι ήταν παγιδευμένοι στα πεζοδρόμια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ