Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Αίθριος καιρός με συννεφιά και τοπικές βροχές στα βόρεια της χώρας

Αίθριος καιρός με συννεφιά και τοπικές βροχές στα βόρεια της χώρας

Ανοιξιάτικος προβλέπεται ο καιρός, αφού σήμερα Τετάρτη, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ωστόσο από το μεσημέρι θα αυξηθούν και σε ορισμένες περιοχές της χώρας θα σημειωθούν τοπικές βροχές, αλλά ο καιρός θα βελτιωθεί και πάλι από το βράδυ.
Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που από το βράδυ θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και εξασθένηση από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις αυξημένες μέχρι το μεσημέρι οπότε και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 21 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες το πρωί, πιθανόν τοπικά ισχυρές. Βελτίωση προβλέπεται από το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ