Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ληστεία σε «SUPER MARKET» στην Αλίαρτο

Της έβαλαν το όπλο στον κρόταφο
Σε εξέλιξη αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τουλάχιστον τριών δραστών για ένοπλη ληστεία σε κατάστημα «SUPER MARKET» στην Αλίαρτο Βοιωτίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τουλάχιστον τριών δραστών, οι οποίοι χθες (02-03-2013) το βράδυ, με την απειλή όπλων, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από υπάλληλο ταμείου καταστήματος «SUPER MARKET» στην Αλίαρτο Βοιωτίας.
Ειδικότερα χθες περίπου στις 19:50΄το βράδυ, οι δύο εκ των τριών δραστών εισήλθαν στο κατάστημα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες τύπου «FULL-FACE», και με την απειλή όπλων αφαίρεσαν από την 45χρονη υπάλληλο του ταμείου το χρηματικό ποσό των (1.980) ευρώ.
Στη συνέχεια οι δύο δράστες αφού επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν στο πάρκινγκ του καταστήματος, όπου τους ανέμενε ο τρίτος συνεργός τους, τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας για τον εντοπισμό των τριών δραστών και συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχων σε κομβικά σημεία και πιθανούς δρόμους διαφυγής.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο διαφυγής των δραστών, το οποίο βρέθηκε λίγο αργότερα από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμένο επί της επαρχιακής οδού Αλιάρτου - Ακραιφνίου, είχε κλαπεί προ δεκαημέρου από την περιοχή της Αττικής.
Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.Viotiashop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ