Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

ΣΟΚ από τις απανωτές τραγωδίες στο Καρπενήσι. Δυο νεκροί και ένας ακρωτηριασμένος πατέρας 3 παιδιών


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Καρπενησίου από τον τραγικό θάνατο του 52χρονου δασοφύλακα Β.Π που βρέθηκε νεκρός στην περιοχή "Κράβαρη" του Τυμφρηστού, προφανώς από κλωνάρι δέντρου που ο ίδιος είχε κόψει.
Ο άτυχος υπάλληλος πατέρας 3 παιδιών, βρέθηκε νεκρός από δυο κατοίκους του Τυμφρηστού που περπατούσαν στο δάσος το μεσημέρι της Τετάρτης.
Επίσης την ίδια ώρα στο χωράφι του στην Μεσοχώρα Καρπενησίου, ο 50χρονος οικοδόμος  Η.Τ πατέρας 3 παιδιών τραυματίστηκε από φρέζα, την ώρα που εκτελούσε γεωργικές εργασίες. Στο συμβάν έσπευσαν και πυροσβέστες που προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον 50χρονο, του οποίου το πόδι ακρωτηριάστηκε. 
Τα συμβάντα δεν είχαν τέλος για την ΠΥ Καρπενησίου χθές, όταν στις 10.30 το βράδυ έσπευσαν σε πυρκαγιά σε κατοικία πάνω από το πρώην ΚΤΕΛ. Τους καπνούς είδε ο ιδιοκτήτης που επέστρεφε στο σπίτι του και ανησύχησε για τον πατέρα του που ήταν μέσα. Τελικά βρήκαν τον ηλικιωμένο σε λιπόθυμη κατάσταση στο μπάνιο που κρύφτηκε για να σωθεί από τις φλόγες. Πριν όμως, είχε προσπάθήσει να σβήσει την φωτιά και κόλλησε στα χέρια του το καμμένο τραπεζομάντηλο με αποτέλεσμα να  προκληθούν εγκαύματα στα χέρια του. Τελικά ο ηλικιωμένος εξέπνευσε στις 11 το πρωί της Πέμπτης, σε νοσοκομείο των Αθηνών. Η φωτιά προήλθε από την ηλεκτρική κουζίνα.Έρευνες για τα αίτια, διεξάγει το Προανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου.lamiastar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ