Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Τέλος Βέλιτς και Κασναφέρης για τον Λεβαδειακό

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό αποτελούν από την Πέμπτη οι Γιάσμινκο Βέλιτς και Γιώργος Κασναφέρης, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν στο σύλλογο της Λιβαδειάς.



Οι δύο άντρες συναντήθηκαν με την διοίκηση της ομάδας της Λιβαδειάς την Πέμπτη και αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους. Μάλιστα, υπήρξαν και δύο ανακοινώσεις, ευχαριστήριες για την προσφορά και των δύο.

Πλέον, οι «πράσινοι» αρχίζουν να εξετάζουν τους προπονητές που είναι ελεύθεροι με τον Τάκη Λεμονή να είναι ο πρώτος που έχει ακουστεί και φαντάζει, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, ο επικρατέστερος.

Η ανακοίνωση για Βέλιτς: «Σήμερα στα γραφεία του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. συναντήθηκαν ο προπονητής κ. Jasminko Velic με τον κ. Γιάννη Κομπότη. Μετά από πολύωρη συζήτηση η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα, αποφάσισαν κοινή συναινέσει τη λήξη της συνεργασίας του κ. Velic με την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Η Π.Α.Ε. ευχαριστεί θερμά τον προπονητή κ. Velic για την προσφορά του στην ομάδα. Η «πόρτα» της Π.Α.Ε. θα είναι πάντα ανοικτή σε μια μελλοντική συνεργασία».

Η ανακοίνωση για Κασναφέρη: «Μετά από συνάντηση του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. κ. Γιάννη Κομπότη με τον κ. Γιώργο Κασναφέρη αποφασίστηκε η μη ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ευχαριστεί τον κ. Γιώργο Κασναφέρη για την προσφορά του στην ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ