Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ταφόπλακα για την ΑΕΚ


Την ήττα με 1-0 γνώρισε η ΑΕΚ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και μετά μέχρι στιγμής δεδομένα υποβιβάζεται στη Football League. Μοναδικό σενάριο για να μπορέσει η Ένωση να μείνει στη Super League είναι να αρχίσει ξανά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και να μπορέσει η ΑΕΚ να νικήσει με 2-1 την ομάδα της Κομοτηνής. Όπως γίνεται αντιληπτό το σενάριο είναι πολύ ακραίο, ομως αν επαληθευτεί τότε θα ισοβαθμίσουν πέντε ομάδες στους 33 βαθμούς και θα υποβιβαστεί ο Άρης.

Το μοναδικό σενάριο σωτηρίας της ΑΕΚ, με «θύμα» τον Άρη!

Ένα και μοναδικό σενάριο απέμεινε στην ΑΕΚ για να παραμείνει στη Super League, μετά τα αποτελέσματα της 30ης αγωνιστικής. Οι «κιτρινόμαυροι» θα περιμένουν την… αθωωτική απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ, την Τετάρτη, έτσι ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση με τον Πανθρακικό.

Το σενάριο σωτηρίας, σε αυτή την περίπτωση, θα συμβεί εάν η Ένωση καταφέρει στα 10 λεπτά που απομένουν, συν τις καθυστερήσεις, να πάρει τη νίκη κόντρα στην ομάδα της Κομοτηνής.

Σε αυτή την περίπτωση θα υποβιβαστεί ο Άρης, διότι οι «κίτρινοι» εάν ισοβαθμίσουν στους 33 βαθμούς με τη Βέροια, υστερούν στα μεταξύ τους παιχνίδια. Έχουν γνωρίσει δύο ήττες.
Οπότε αντιλαμβάνεστε ότι μιλάμε για 10 – 13 λεπτά, όπου η ΑΕΚ θα ψάχνει δύο γκολ και ο Πανθρακικός θα θελήσει να κρατήσει με νύχια και με δόντια τη νίκη ή στην χειρότερη περίπτωση την ισοπαλία.

Η ειδική βαθμολογία στους 33 βαθμούς*
ΑΕΚ 14
ΟΦΗ 12
Βέροια 10
Πανθρακικός11
Άρης 7

* Υπολογίζονται μόνο τα μεταξύ τους αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ