Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Βροχές και καταιγίδες με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Με βροχερό καιρό ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι άνεμοι φτάνοντας τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια όπου τα φαινόμενα πιθανώς να είναι έντονα. Εξασθένηση των φαινομένων προβλέπεται από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα θα είναι αυξημένες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, αλλά το βράδυ θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι-απόγευμα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι έντονα αλλά από το βράδυ θα εξασθενήσουν, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ