Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας

Αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος θα είναι και σήμερα Πέμπτη ο καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, και πιθανότητα πρόσκαιρων νεροποντών στα βορειοανατολικά, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια το μεσημέρι και το απόγευμα. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 23 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, θα αναπτυχθούν νεφώσεις, τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών κυρίως στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς Κελσίου
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα. Η ορατότητα το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 24 βαθμούς Κελσίου
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ