Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Εμπορο - ικανοποίηση στην Θήβα από την Δημοτική Αστυνομία!

Αναμένεται συνάντηση για λύση στο κυκλοφοριακό…
Τον Προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Θήβας Π. Ανδρέου και τους Δημοτικούς Αστυνόμους συγχαίρουν ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών, για τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της παρουσία τους στην περιοχή..
Οι εκπρόσωποι των εμπόρων αναφέρονται  στο εδώ και αρκετά χρόνια  σοβαρό πρόβλημα,   που αντιμετωπίζει   το στεγασμένο  εμπόριο,   από την «μάστιγα  της εποχής», που το παραεμπόριο, το οποίο καθημερινά διογκώνεται, υπενθυμίζοντας την κατάργηση της εμποροπανήγυρης το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, αλλά και την απομάκρυνση όλων των πλανόδιων από το κέντρο της πόλης , εξαιτίας των εντατικών ελέγχων από την Δημοτική Αστυνομία  και την επιβολή των νόμιμων κυρώσεων..
Τις επόμενες ημέρες μάλιστα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου, αναμένεται να συναντηθεί με τον Δήμαρχο Θηβαίων  Σπ.. Νικολάου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα, που έχουν να κάνουν με την  επάνδρωση  της Δημοτικής Αστυνομίας  με επιπλέον άτομα ,  ώστε  να δοθεί λύση  και στο κυκλοφοριακό  πρόβλημα της πόλης.viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ