Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Σε άνοδο η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα

Βροχές ακόμα και καταιγίδες κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας αλλά και άνοδο της θερμοκρασίας προβλέπει για σήμερα η Εθνική μετεωρολογική υπηρεσία.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 27 στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 27 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ωστόσο οι μέγιστες στο Ανατολικό Αιγαίο θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο ,σύμφωνα με το meteo.gr, θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ, και στα υπόλοιπα πελάγη από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια ισχυροί 6 μποφόρ.
Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι .
Λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσουν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα το πρωί, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.
Συννεφιά θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής Ελλάδας. Μικρή άνοδο αναμένεται να παρουσιάσει η θερμοκρασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ