Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Με καλοκαιρινή διάθεση ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπεται αίθριος καιρός με ελάχιστη συννεφιά κατά τόπους και πιθανότητα βροχής στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, ενώ η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια,ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά όπου είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ