Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Αισθητή βελτίωση σημειώνει ο καιρός αφού σήμερα Τετάρτη, προβλέπεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός, με λίγες νεφώσεις κυρίως το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο αίθριος προβλέπεται ο καιρός με λίγη συννεφιά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι αίθριος, με λίγες αραιές νεφώσεις το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με γρήγορη βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ