Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ηλιοφάνεια, ζέστη και σκόνη από την Αφρική στην ατμόσφαιρα

Αίθριος και ζεστός προβλέπεται o καιρός, αφού σήμερα Πέμπτη, θα έχουμε ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, με λίγες τοπικές νεφώσεις, ενώ οι συνθήκες ευνοούν την παραμονή σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα λίγων παροδικών βροχών και βαθμιαία βελτίωση, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 10 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών το απόγευμα στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ