Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Διαλύουν και την αμυντική βιομηχανία- ΕΑΒ -ΕΑΣ-ΕΛΒΟ- Ποιο είναι το σχέδιο που οδηγεί στο λουκέτο

Στον Καιάδα και η όποια ελληνική αμυντική βιομηχανία υπάρχει.
Ο πανικός της κυβέρνησης να παρουσιάσει στην τρόϊκα λίστα με απολύσεις δεν επιτρέπει στην λογική να επικρατήσει και όλα δείχνουν ότι πάνε για διάλυση και την αμυντική βιομηχανία.

Γι΄ αυτό και τις οδηγούν στην απόλυτη παρακμή και δεν ασχολούνται μαζί τους. Ειναι χαρακτηριστικό ότι  μεγάλη αμερικανική εταιρεία η ATK προσφέρει συμβόλαιο ύψους 180 εκατομμυρίων δολαρίων στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα ,αλλά η κυβέρνηση δεν έχει διορίσει διοίκηση που να μπορεί να υπογράψει το συμβόλαιο !!! Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην ΕΑΒ ! Που σημαίνει ότι βαδίζουν με σχέδιο που μόνο στόχο έχει την διάλυσή τους και την πώλησή τους σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Γιατί και η ΕΑΒ και τα ΕΑΣ αλλά η ΕΛΒΟ έχουν μεγάλες δυνατότητες αν υπήρχε κάποιος να ασχοληθεί και να τις νοικοκυρέψει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν:
Προσανατολίζονται στην ενοποίηση, διοικητικά τουλάχιστον των ΕΑΣ, τηςΕΑΒ και της ΕΛΒΟ, ώστε να υπάρξει μείωση προσωπικού. 

Η κίνηση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες μπορεί να αποφέρει εξοικονόμηση περισσοτέρων από 1.000 θέσεων καθώς τόσες είναι οι διοικητικές θέσεις στις τρεις ΔΕΚΟ.

Αυτή τη στιγμή υπηρετούν στην ΕΑΒ 1.350 άτομα, άλλα 950 στα ΕΑΣ και 350 στην ΕΛΒΟ.

















Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ