Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

O Kαιάδας τράβηξε όπλο και επιτέθηκε στον Δήμαρχο Αθηναίων-βίντεο

Πόλεμος Χρυσής Αυγής - Καμίνη για τα συσσίτια του μίσους [βίντεο]Η Χρυσή Αυγή υπερέβη κάθε όριο κατά τη σημερινή διανομή τροφίμων στα παλιά της γραφεία στον Σταθμό Λαρίσης, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες, βουλευτής του κόμματος - ο οποίος κατά μαρτυρίες οπλοφορούσε - επιτέθηκε στον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, αλλά τελικά χτύπησε ένα κορίτσι 12 ετών.

Τα μέλη της Χρυσής Αυγής αποφάσισαν να μοιράσουν τα προϊόντα σε Έλληνες, όπως είχαν προγραμματίσει, στα παλιά γραφεία τους, τα οποία βρίσκονται απέναντι από το παλιό φρουραρχείο του Δ. Αθηναίων, που σήμερα λειτουργεί ως κοινωνική υπηρεσία του δήμου, όπου συγκεντρώνονται τρόφιμα, ρούχα και άλλα αγαθά για αστέγους.


Στο φρουραρχείο μετέβη κάποια στιγμή ο δήμαρχος Γ. Καμίνης, ο οποίος πήγε να επισκεφθεί την κοινωνική υπηρεσία του δήμου. Τον είδαν τα μέλη της Χρυσής Αυγής και κινήθηκαν εναντίον του, αλλά τους εμπόδισαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο, με αποτέλεσμα να γίνουν συγκρούσεις.

Στο κτήριο του δήμου έφθασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, γνωστός και ως Καιάδας, ο οποίος κινήθηκε απειλητικά προς τον κ. Καμίνη. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό αν έγιναν προσαγωγές από τον τόπο των επεισοδίων.


video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ