Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Ζέστη και υγρασία: 38 βαθμοί Κελσίου με συννεφιά και τοπικές βροχές στα βόρεια

Με συννεφιά, υγρασία αλλά και πολλή ζέστη ξεκινάει η εβδομάδα, αφού σήμερα Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις και πιθανά σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια της χώρας, ωστόσο ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 38 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος με σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με βαθμιαία βελτίωση το απόγευμα από τα δυτικά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ