Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Στους 38 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος



Συνεχίζεται η ζέστη, αφού σήμερα Τρίτη, ο καιρός θα είναι ηλιόλουστος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 38 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στα βόρεια ορεινά θα σημειωθούν πρόσκαιρες μπόρες το απόγευμα

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο προβλέπεται αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ