Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Πρώτη» για Λεβαδειακό


Την πρώτη τους προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησαν την Δευτέρα (24/6) οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού υπό της οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Τάκη Λεμονή.


Οι διακοπές του καλοκαιριού τελείωσαν για τους παίκτες του Λεβαδειακού, αφού ξεκίνησαν οι προπονήσεις.

Η «πρώτη» της σεζόν έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (24/6) με όλους τους παίκτες της ομάδας να δίνουν το «παρών» σε αυτή.

Στο πλαίσιο της πρώτης προπόνησης ο τεχνικός του συλλόγου, Τάκης Λεμονής, σε δηλώσεις του υπογράμμισε:

«Οι μεταγραφές πάντα τέτοια εποχή κρύβουν δυσκολίες και επειδή η μεταγραφική περίοδος είναι αρκετά μεγάλη όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν βιάζονται να υπογράψουν. Πάντως εμείς έχουμε στοχευμένους παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις και τα συζητάμε. Κάνουμε επιλεκτικές κινήσεις και όχι βιαστικά πράγματα.

Θέλουμε νε έχουμε ένα πλήρες και μεγάλο ρόστερ και αυτό θα επιδιώξουμε. Σιγά- σιγά θα τα καταφέρουμε. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος αν είχαμε αποκτήσει το 80% των μεταγραφών πριν φύγουμε για το Καρπενήσι. Αλλά οι δυσκολίες είναι αντικειμενικές και αυτό το βλέπουμε σε όλες τις ομάδες. Ίσως αργότερα να υπάρξουν και μεγαλύτερες μεταγραφικές ευκαιρίες και οικονομικά συμφέρουσες για την ομάδα».

Συνεργάτες του Τάκη Λεμονή θα είναι ο Μιχάλης Καβαλιέρης (βοηθός), ο Όμηρος Εμμανουηλίδης (αθλητίατρος), ο Λουκάς Λούλος (γυμναστής), ο Γιάννης Ντουρουντός (υπεύθυνος φυσικής κατάστασης), ο Γιώργος Πριόνας (υπεύθυνος πρόληψης και αποκατάστασης) και ο Κωνσταντίνος Τόσκας (γυμναστής τερματοφυλάκων).
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ