Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Τέσσερις πυρκαγιές σε εξέλιξη στην Αττική

Σε εγρήγορση η Πυροσβεστική υπηρεσία στην Αττική, καθώς αυτή την ώρα μαίνονται πυρκαγιές σε Μέγαρα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Κορωπί και Θρακομακεδόνες

Πρώτα ξέσπασε η πυρκαγιά στα Μέγαρα,λίγο πριν από τις 12.30. Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων και δύο αεροπλάνα, ενώ δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα στην περιοχή Αμφιάρειο, στο Μαρκόπουλο Ωρωπού, όπου σύμφωνα με την πυροσβεστική, είναι μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη, καθώς πνέουν άνεμοι μέτριοι προς ισχυροί και η φωτιά είναι κοντά σε σπίτια. Επί τόπου βρίσκονται 30 πυροσβέστες με 15 οχήματα, ενώ από αέρος ενεργούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Λίγο πριν από τις τέσσερις, ξέσπασε άλλη μια πυρκαγιά που καίει χαμηλή βλάστηση, στον Άγιο Γεώργιο Κορωπίου. Εκεί επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 18 οχήματα.



Τέλος νέα πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στους Θρακομακεδόνες.

Η φωτιά ξέσπασε στη συμβολή των οδών Μακεδονίας και Μεγάλου Αλεξάνδρου και καίει δασική έκταση, σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο επιχειρούν 30 Πυροσβέστες με 13 οχήματα, 2 αεροπλάνα και 2 ελικόπτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ