Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Λουτουφί:Ενα ολόκληρο χωριό χωρίς ίντερνετ!!!

Οι 400 κάτοικοι συγκέντρωσαν υπογραφές, που τις παρέδωσαν στον ΟΤΕ …
Μπορεί να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την Θήβα και τα γύρω χωριά οι κάτοικοι του Λουτουφίου, όμως δεν έχουν σύνδεση με το ίντερνετ, με αποτέλεσμα να μεταφέρονται αλλού για τις διάφορες υπηρεσίες που απαιτούνται, παρά το γεγονός πως οι περισσότερες από αυτές ‘έχουν καταστεί αναγκαίες να γίνονται ηλεκτρονικά…
Συγκέντρωσαν λοιπόν τις υπογραφές του, τις παρέδωσαν στην Διοίκηση του ΟΤΕ  και απαιτούν την εξασφάλιση παροχών ίντερνετ και ΟΤΕ TV στο χωριό τους , που απέχει 4 χλμ. από την Θήβα, 3 χλμ. από το Μελισσοχώρι και μόλις 2 χλμ. από το Αμπελοχώρι, δεν έχει ίντερνετ.
Οι 400 περί[που κάτοικοι του χωριού αισθάνονται παρείσακτοι, καθώς ο ΟΤΕ δεν τους έχει ακόμη εξασφαλίσει παροχές ίντερνετ και οι άνθρωποι αδυνατούν να κατανοήσουν το γεγονός….
«Πιστεύω πως είναι δικαίωμα του κάθε Έλληνα πολίτη να απολαμβάνει τις κοινωφελείς υπηρεσίες » δηλώνει ο πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτουφίου Σ. Παύλου, ο οποίος συγκέντρωσε τις υπογραφές των συμπολιτών του και με σχετικό έγγραφο προς τον ΟΤΕ, ζητά να ενημερωθεί εγγράφως για το χρονοδιάγραμμα της σύνδεσης του χωριού με το ίντερνετ.
Να θυμίσουμε πως τις προηγούμενες ημέρες, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου με μαθητές , διαμαρτυρήθηκαν σιωπηλά, με ένα πανό, κατά την διάρκεια του Ημιμαραθώνιου..viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ