Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ- ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1-3.



ΣΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ
ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ειδυλλιακού ύστερα απο ένα συναρπαστικό μάτς στο αποχαιρετιστήριο αγώνα της χρονιάς που έδωσαν στο δημοτικό γήπεδο βιλλίων αντιμετώπισαν τους ομολόγους του Ατρομήτου Περιστερίου όπου γνώρισαν την ήττα με 1-3.
Οσοι βρέθηκαν στις εξέδρες χόρτασαν θέαμα και γκόλ. Ο αγώνας διεξήχθει κάτω απο αφόρητη ζέστη.
Οι παίκτες του προπονητή Αντώνη Σκουλάξινου που έκανε ντεμπούτο στάθηκαν πολύ καλά αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο και στάθηκαν άτυχοι. Είχαν την υπεροχή μέχρι το 65' όπου κέρδιζαν την ομάδα του Ατρομήτου 1-0 ενώ είχαν και δοκάρι με τον Θοδωρή Δήμο 26' που ήταν και ο μοιραίος παίκτης του αγώνα αφού σε τέσσερα τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 33' ο Γιάννης Μεγάλος με προβολή ύστερα απο φαόυλ σέντρα του Τιπτηρή πέτυχε το 1-0.
Οι βετεράνοι του Ατρομήτου χρησιμοποίησαν 2(x11)) διαφορετικές ενδεκάδες απο ένα ημίχρονο και κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκόρ στο β΄μέρος και να πάρουν τη νίκη.Στο 65' ισοφάρισαν με τον Πατερόπουλο 1-1 για να πάρει προβάδισμα η ομάδα του Περιστερίου με τον ίδιο παίκτη στο 77'. Το κερασάκι στην τούρτα σημείωσε στο 90' ο Πούλος με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.
Διαιτήτευσαν απο ένα ημίχρονο οι: Ντόβας Φίλιππας και Γκούγκαρης Δημήτρης. Γιατρός του αγώνα ήταν ο Αντώνης Ιωάννου.
ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΟΥ(προπονητής Αντώνης Σκουλάξινος): Τσετίνης, Λεκίτσας, Μπότσης, Δουδέσης Π, Μεγάλος Ι., Τζούρος, Γουναρίδης,Βάππας, Τιπτηρής,Δήμος,Τσαβάρας.
Αγωνίστηκαν και οι: Ταμπακάκης, Μπόφος,Καραγιάννης, Λιώρης,Ζήλος(Παυλίτο),Μπεθάνης.

ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(προπονητής Σταύρος Ηλιόπουλος): Βαρλάμος, Κωνσταντινίδης Θ, Αντωνίου,Λέκκας, Τριανταφύλλου, Καραταράκης, Μαχαίρας, Μισαηλίδης Κ, Δημητρόπουλος, Σιγανός, Καριώτης.
Αγωνίστηκαν και οι: Γωργακής, Ελευθεράκος, Πατερόπουλος, Ηλιόπουλος Σ., Ηλιόπουλος Ν., Πούλος, Κότσαλλος, Ζακουμίδης, Ρηγανάς, Ρετζιλάς, Γιακουμής, Μανωλίτσης.
***Τον αγώνα παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ομάδας του Ειδυλλιακού Δημήτρης Παππάς, ο Λύσσανδρος Τσιρικολιάς ο πρώην προπονητής Ηλίας Δερβένης κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ