Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Συννεφιά με τοπικές καταιγίδες σε όλη τη χώρα

 Συννεφιασμένος προβλέπεται ο καιρός και σήμερα Πέμπτη, αφού θα αναπτυχθούν νεφώσεις σε όλη τη χώρα με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με μεμονωμένες καταιγίδες από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αλλά το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της Δυτικής Στερεάς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές καταιγίδες κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23 έως 28 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ