Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα






Καλοκαιρινές μπόρες και πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται για σήμερα Τετάρτη, αφού θα σημειωθούν βροχές και ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει έως και 5 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα φτάσουν κατά τόπους τα 8 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται συννεφιά με βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί έως 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις με καταιγίδες, κατά τόπους έντονες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές, το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοιθα αναπτυχθούν νεφώσεις, με καταιγίδες τοπικά ισχυρές και εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέχρι 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ