Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Άγριο φονικό στο Στείρι Βοιωτίας


Ανθρωποκτονία 32χρονης στην οικία της στo  Στείρι  Βοιωτίας
Δράστης φέρεται να είναι ο 40χρονος κουνιάδος της, ο οποίος προσπάθησε να αυτοκτονήσει
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, με σοβαρά τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο χέρι του, όπου παραμένει για νοσηλεία φρουρούμενος
Η 32χρονη βρέθηκε θανάσιμα τραυματισμένη από μαχαίρι στο λαιμό
Χθες το μεσημέρι, έλαβε χώρα ανθρωποκτονία 32χρονης  στην οικία της, στη περιοχή Στείρι  Βοιωτίας. Δράστης για την υπόθεση αυτή φέρεται 40χρονος κουνιάδος του θύματος, ο οποίος προσπάθησε να αυτοκτονήσει.
Ειδικότερα σήμερα το μεσημέρι, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου και του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, βρήκαν την 32χρονη θανάσιμα τραυματισμένη σε διάδρομο της οικίας της. Η θανούσα έφερε τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό της.
Επιπλέον οι αστυνομικοί βρήκαν τον 40χρονο στην κουζίνα της οικίας, σοβαρά τραυματισμένο στην κοιλιακή του χώρα και στο αριστερό του χέρι, ενώ κρατούσε στο δεξί χέρι ένα μαχαίρι.
Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει για νοσηλεία φρουρούμενος.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το μαχαίρι που κρατούσε ο 40χρονος και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορρού της θανούσας.
Την αστυνομική έρευνα διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια του περιστατικού.
Σε βάρος του 40χρονου σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση Νομοθεσίας περί όπλων, η οποία με την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ