Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Φράγκος και Κρεμμύδας του Γ.Σ. «Πίνδαρος» στην Εθνική για το Βαλκανικό Ε/Ν




Ο Τάσος Φράγκος και ο Βίκτωρας Κρεμμύδας, οι αθλητές του Γ.Σ. «Πίνδαρος» Θηβών, εκ των κορυφαίων αυτό το διάστημα της Ελλάδας και όχι μόνο της Βοιωτίας, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας που θα λάβει μέρος στους αγώνες  για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα στην κατηγορία έφηβων-νεάνιδων που θα γίνουν στην πόλη Ντενιζλί της Τουρκίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 6-7/7.

Ο Τάσος Φράγκος (στη φωτο πάνω με τον προπονητή τους, Κώστα Κυριακάκη) το Σάββατο 29/6 με χρόνο 48.30 κέρδισε στην τελική κούρσα των 400 μέτρων των έφηβων στους αγώνες που έγιναν στο εθνικό στάδιο Λάρισας (“Αλκαζάρ”) για το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφηβων-νεάνιδων. Θυμίζουμε οτι με χρόνο 48.02 είχε πάρει την 3η θέση στο αγώνισμα στους αγώνες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία νέων ανδρών-γυναικών (κάτω των 23 ετών) που είχαν γίνει στο δημοτικό στάδιο Σερρών, 15-16/6.

Ο Βίκτωρας Κρεμμύδας (φωτο κάτω) επίσης το Σάββατο 29/6 (λίγη ώρα νωρίτερα) είχε λάβει μέρος στην τελική κούρσα των 100 μέτρων όπου με χρόνο 10.80 κατέλαβε την 3η θέση.
viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ