Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Η τελετή της έπαρσης της γαλάζιας σημαίας στον Άγιο Ισίδωρο


Εδώ και 20 χρόνια, έτσι και φέτος ανεμίζει η γαλάζια σημαία στο ξακουστό βράχο του Αγίου Ισιδώρου η γαλάζια σημαία .
Στις 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η τελετή της Έπαρσης της Γαλάζιας σημαίας στον Άγιο Ισίδωρο, στην Αντίκυρα.
Η Γαλάζια Σημαία είναι διεθνές σύμβολο ποιότητας. Πρέπει να σημειωθεί ότι για την απόδοση της Γαλάζιας Σημαίας σε μία ακτή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ποιότητα των νερών.Δεν αρκεί όμως οι ακτές να διαθέτουν μόνο την απαιτούμενη εξαιρετική ποιότητα νερών κολύμβησης.
Πρέπει επί πλέον να τηρούνται και τα υπόλοιπα 31 αυστηρά κριτήρια, που αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, προστασία του φυσικού πλούτου της ακτής και του παράκτιου χώρου και ταυτόχρονα περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
Να σημειώσουμε ότι η έπαρση της σημαίας έγινε από την 21χρονη Λία Ζυγόρη, φοιτήτρια γυμναστικής ακαδημίας, το καμάρι της Αντίκυρας.  Λίγα λόγια για τη Λία.
Ασημένιο μετάλιο απέκτησε η  Λία Ζυγόρη με νέο ατομικό ρεκόρ.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών – Γυναικών που προκήρυξε ο ΣΕΓΑΣ πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες στις 15-16 Ιουνίου κι ολοκληρώθηκε με τη συμμετοχή κορυφαίων αθλητών από όλη τη χώρα.
Στον τελικό των 400 μ. γυναικών που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου η Λία Ζυγόρη τερμάτισε στην δεύτερη θέση με χρόνο 55.64.
Η Λία αγωνίζεται με το (ΓΣ Γλυφάδας) και ο χρόνος της (55.64) είναι και νέο ατομικό ρεκόρ, η Λία θα συμμετέχει στην αποστολή της εθνικής ομάδας στους πανευρωπαικούς αγώνες.
Εμείς σαν ομάδα του viotiashop ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στη Λία και καλά μπάνια στον υπέροχο Άγιο Ισίδωρο.
Φωτορεπορτάζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ