Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Σενάρια αποχώρησης για Ροζέριο .. από τον Λεβαδειακό



Τις τελευταίες μέρες στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας και μετά την απόκτηση Κονέ και Μπούστο από τον Λεβαδειακό, συζητείται έντονα η αποχώρηση του Ροζέριο Μάρτινς από τον Σύλλογο.

Για να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μετά την φυγή του Σισέρο Σουμπίνιο, ο σύλλογος έψαχνε για ένα παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά που θα έκανε τον κόσμο να τον ξεχάσει σύντομα. Αυτό φάνηκε να το βρίσκει στο πρόσωποτου Ροζέριο Μάρτινς που δεν ανανέωσε στον Αστέρα Τρίπολης. Έτσι ο Γιάννης Κομπότης θα τον κάνει κάτοικο Λιβαδειάς κάνοντας πολλούς να απορούν πως ο εν λόγο παίκτης επέλεξε τον Λεβαδειακό αφού το όνομα του είχε ακουστεί έντονα για Παναθηναϊκό την συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.

Οι απαιτήσεις τόσο από τον κόσμο, όσο και από την διοίκηση ήταν μεγάλες και από ότι φάνηκε ο παίκτης δεν μπόρεσε να φανεί αντάξιος. Μόλις τέσσερα γκολ και 3 ασίστ ο απολογισμός του στο τέλος της χρονιάς, όμως το πρόβλημα δεν ήταν εκεί. Πληθώρα παιχνιδιών ο βραζιλιάνος μέσος φαινόταν έξω από τα νερά του κάνοντας πολλούς να απορούν.

Ξεκινώντας η φετινή χρονιά και στα επίσημα φιλικά πάλι ο βραζιλιάνος μέσος δεν φάνηκε πως μπορεί να σηκώσει τον ρόλο του μαέστρου στην ομάδα που χτίζει ο Τάκης Λεμονής και έτσι στην Λιβαδειά θα ανακοιώσουν τους Κονέ και Μπούστος. Όλο αυτό θα κάνει εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή του Ροζέριο στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας, αν αναλογιστούμε πως εκεί μπορεί να αγωνιστεί και ο Ορτέγκα. Τα σενάρια είναι πολλά με επικρατέστερο την λύση συμβολαίου και την ένταξη του στον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που σε δηλώσεις του σε μέσο του Βόλου ο παίκτης αρνήθηκε λέγοντας πως όλα αυτά είναι σενάρια που τα βγάζοει από το κεφάλι του ο καθένας και πως σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό. Βέβαια το αν έχουν υπάρξει συζητήσεις μεταξύ των δύο ΠΑΕ είναι σίγουρο πως ο παίκτης θα το μάθει τελευταίος.
Εμείς δεν έχουμε από το να περιμένουμε τις εξελίξεις για να σας ενημερώσουμε ..
skygoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ