Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

«Χ»άρη στον Μάντζιο...






Ο Βαγγέλης Μάντζιος ήρθε στο 84ο λεπτό, ως ο απο μηχανής Θεός και χάρισε την ισοπαλία στον Λεβαδειακό, ο οποίος αν και προηγήθηκε στο σκορ, είδε την κατασταση να ανατρέπεται και όλα αυτά στο δέυτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο μέρος ήταν αυτό που λέμε...«σούπα».



Έτσι έπαιξαν: Ο Τάκης Λεμονής παρέταξε τους Βοιωτούς με σύστημα 4-2-3-1. Συγκεκριμένα ο Πζιρόφσκι ήταν κάτω απο τα γκολποστ. Δεξιά ο Γεωργίου, αριστερά ο Ιωαννίδης, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο συμπλήρωναν οι: Μουλόπουλος και Μανόλο. Σε ρόλο αμυντικών χαφ οι Λαμπρόπουλος και Μαχαίρας. Πιο μπροστά τους και δεξιά ο Ορτέγκα, αριστερά ο Κάντζι και ο Ροζέριο πισω απο τον Βασιλείου.

Ομοίως, συντάχθηκε στο γήπεδο και ο Πανθρακικός του Άκη Μάντζιου. Ο Κουτσόπουλος κάτω απο τα δοκάρια, δεξιά ο Παπαγεωργίου, αριστερά ο Ντιόγκο και στο κέντρο της άμυνας οι Σαρακατσάνος και Μακρυδημήτρης. Ρόλο ανασταλτικών μέσων ειχαν οι Λαδάκης και Έμποου και πιο μπροστά τους οι Κασες (δεξιά), Μπαϊκαρά (αριστερά) και ο Ρομέου πισω απο τον Ιγκόρ.

Νωχελικό πρώτο μέρος...

Αν αύριο ερωτηθεί κανείς για το πρώτο ημίχρονο στην Λιβαδειά, σίγουρα δεν θα θυμάται κάτι, αφού τίποτα δεν ήταν αξιομνημόνευτό. Στο 20', στο 22' και στο 37' ο Λεβαδειακος επιχείρησε να σκοράρει χωρίς αποτέλεσμα. Τόσο ο Ροτζέριο, όσο και οι Καντζί και Λαδάκης στα σουτ που επιχείρησαν, δεν βρήκαν στόχο, ή βρήκαν τον Κουτσόπουλο να τα μπλοκάρει. Ο Πανθρακικός, από το πρώτο μέρος έχει να θεμάτα δυο σουτ, τα οποία δεν βρήκαν τον στόχο.

Άλλο ματς...

Η εικόνα του πρώτου 45λεπτου με αυτή του δεύτερου ήταν αντιστρόφως ανάλογες. Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και προσέφεραν γκολ και θέαμα. Πρώτος στο σκορ έφτασε ο Λεβαδειακός, με τον Γεωργίου στο 56', ο οποίος επωφελήθηκε από τις κόντρες στο σημείο του πέναλτι και με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Το γύρισε ο Πανθρακικός...

Δεν πρόλαβαν να κωπάσουν τα πανηγύρια των παικτών του Λεβαδειακού και ο Ιγκόρ στο αμέσως επομενο λεπτό ισοφάρισε σε 1-1 και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 60λεπτό της αναμετρησης ο Τζανής μεταβίβασε εξαιρετικά την μπάλα στον Κάσες και εκείνος με προβολή έφερε «τούμπα» το ματς.

Ο Μάντζιος έσωσε την παρτίδα...

Ο Τάκης Λεμονής έριξε τον Βαγγέλη Μάντζιο στην θέση του Ροτζέριο στο 59' κι εκείνος τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, αφού από πολύ δύσκολη γωνία, πλάσαρε τον Κουτσόπουλο στο 84ο λεπτό και ισοφάρισε το ματς σε 2-2, όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Ο MVP: Ο Βαγγέλης Μάντζιος ήταν ο άνθρωπος του Λεβαδειακού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ, αφού ήταν ο άνθρωπος όπου «χάρισε» τον βαθμό στον Λεβαδειακο.

Ο Αδύναμος κρίκος: Ροζέριο Μάρτινς. Με διαφορά ο χειρότερος παίκτης των Βοιωτών, χαμένος στο μεγαλύτερο διάστημα όπου αγωνίστηκε και πάντα δεύτερος στις μονομαχίες.

Στο ύψος του: Ο Γιώργος Λαμπρόπουλος πάλεψε και βγήκε νικητής στις περισσότερες μονομαχίες του κέντρου. Δείχνει πως μπορεί να γίνει ο ηγέτης της μεσαίας γραμμής των Βοιωτών μετά την φυγή του Γιώργου Ζησόπουλου.

Με την ματιά του skyGOAL: Δυο διαφορετικά παιχνίδα εκτυλίχθηκαν σήμερα στην Λιβαδειά. Αφενός, το πρώτο ημίχρονο το οποίο ήταν ανούσιο, αδιάφορο, άχρωμο και άοσμο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν ανορθόδοξα να να παίξουν ποδόσφαιρο, αν και οι Βοιωτοί έχασαν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες και αφετέρου το δεύτερο μέρος είχε γκολ, τέσσερα στο σύνολο, θέαμα, αποβολή και θριλερικό φιναλε.

Αποστολή στην Λιβαδεία: Παναγιώτης Τσιάρας
skygoal.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ