Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

Μοναδικό και υπερφυσικό φαινόμενο ?? στον Εσπερινό της Παναγίας στη Λιβαδειά

 Viotiashop

Δύο φωτογραφίες οι οποίες τραβήχτηκαν σε απόσταση κλασμάτων  δευτερολέπτου. Οι φωτογραφίες είναι από τον εσπερινό στην εκκλησία  της παλιάς Παναγίας πάνω από την Κρύα Βρύση, παραμονή του Δεκαπενταύγουστου.
 Μία λάμψη διακρίνεται στην μία φωτογραφία, η οποία δεν έχει ξανασυμβεί στον επαγγελματία φωτογράφο μας εδώ και χρόνια. Ούτε ο ίδιος μπορεί να το εξηγήσει ούτε ο πνευματικός που είδε την φωτογραφία. Κάτι συνέβει εκείνη τη στιγμή αλλά τι; Ήταν κάτι το φυσιολογικό ή μήπως κάποιο σημάδι.  Κανείς εκείνη τη στιγμή δεν παρατήρησε κάτι.... μόνο ο φακός του φωτογράφου μας. Λένε ότι κάποια "σημάδια" φαίνονται μόνο στο φακό , εξάλλου δεν είναι πρώτη φορά που ο φακός φωτογράφου προδίδει πράγματα.
Πάντως ο  φακός του φωτογράφου μας δεν παρουσίασε κάποιο πρόβλημα, συνέχισε να τραβαει άλλες 200 φωτογραφίες, και δεν παρατήρησε κάτι περίεργο.  Φως σε εκείνο το σημείο δεν υπήρχε, δεν τραβήχτηκε άλλη φωτογραφία με φλας.
Οι απαντήσεις δικές σας.

4 σχόλια:

  1. Ώστε θαύμα! Η παναγιά εμφανίστηκε στην φωτογραφική μηχανή...
    εεεε... έχω τη εντύπωση πως μία φωτογραφική μηχανή δουλεύει με φως, δηλαδή φωτόνια, δηλαδή δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να «δει» κάτι που δεν βλέπει το μάτι...
    Το ότι έπεσε ένα φυλλαράκι από τα δέντρα (που φαίνεται στην φωτογραφία ότι έχει το μέρος) και έτυχε να πέφτει μπροστά από τον φακό την ώρα της φωτογραφίας δεν παίζει; ή ότι ένα έντομο πέρασε τότε μπροστά, μιας και τα φώτα που υπήρχαν ελκύουν τα έντομα; (νομίζω πως κάλλιστα οι δύο γραμμές φωτός που φαίνονται μπορεί να είναι πόδια εντόμου) ούτε αυτό.... μάλιστα... ok όπως θέλετε.... θαύμα! κόσμε ανοίξτε το άρθρο να πάρουμε κανα €...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΑΑ ΡΕ ΑΘΑΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κομποτης το κανε να μαζεψει φραγκα για το λεβαδειακο να φερει το MESSI!!!χαχαχαχα.

    δε μου λες παν εξυπνε ποσων ειδων δεντρα γνωριζεισ με αυτο το σχεδιο φυλλα;;δε λεω οτι εγινε θαυμα ουτε το αρθρο το αναφερει καπου. μακαρι να χε γινει καποιο θαυμα αλλα δυστιχωσ ειμαστε τοσο αμαρτωλοι που τα ματια μασ δεν ειναι αξια να αντικρισουν το θειο.
    ας το λαβουμε ως σημειο οτι κατι καλο προκειτε να φερει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εεε και καλά το φύλλο ήταν κοντά και αντανάκλασε το φως από το φλας, απλώς είπα να βάλω μία παραπάνω πιθανότητα εκτός από το έντομο.

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ