Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Λίμνη Μουσών στην Άσκρη-Ενας Παράδεισος για τη Βοιωτία!!!


 Το νέο αναψυκτήριο Καφέ Σνακ Μπαρ στην Άσκρη είναι γεγονός. Ένας τεράστιος χώρος άρτια διαμορφωμένος με πολλές προοπτικές.  Ένα πραγματικό στολίδι στη Βοιωτία δημιουργήθηκε για εσάς και την οικογένειά σας που σίγουρα αξίζει να επισκεφτείτε. Με θέα τη λίμνη μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας,το αναψυκτικό σας καθώς και τα υπέροχα γλυκά. Επίσης ποικιλίες ούζου, κρέπες κλαμπ σάντουιτσ για τους πιο...πεινασμένους.  Ένα μέρος για κάθε μέλος της οικογένειας. Μόλις μισή ώρα από τη Θήβα και τη Λιβαδειά

Μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας με το άλογο και τα παιδιά ξένοιαστα να περάσουν όμορφες ώρες. Μία απλή επίσκεψη θα σας κάνει τους πιο φανατικούς θαμώνες στη Λίμνη των Μουσών.

Επίσης υπάρχει και χώρος εκδηλώσεων ο οποίος διατίθενται για γάμους,παιδικά πάρτυ.

Λίμνη των Μουσών.... μία απέραντη έκταση για όλες τις εποχές και με πολλές εκπλήξεις.

Σας περιμένουμε!!!

Πως θα φτάσετε:

Πηγαίνοντας Αλίαρτο ακολουθούμε την ταμπέλα που πάει προς Νεοχώρι, Άσκρη. Περνώντας το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου μετά ένα χιλιόμετρο συναντάμε αυτό τον επίγειο παράδεισο.
Για πληροφορίες-παραγγελίες καλέστε μας:2262067654-210 2853477-κιν.6974113180









 
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

14 σχόλια:

  1. θαυμάσιος χώρος αναψυχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σταμάτησα με για καφέ στην επιστροφή μας απο την Αλυκή. Και δεν μετα νιώσαμε την επιλογή μας.. Ενας όμορφος χώρος με καταπληκτική θέα . Απολαύσαμε τον καφέ μας και το γλυκό μας. Πραγματικά αξίζει να το επισκεφτειετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καταλληλότερος χώρος για να περάσουμε όμορφα μέσα στην φύση. Καταπληκτική θέα και άριστη εξυπηρέτηση. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για καφέ και για ποτό. Τα παιδιά μας λάτρεψαν τη λίμνη και τα άλογα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξίζει να την επισκεφθεί κάποιος, διότι οι φωτογραφίες που έχουν δημοσιευτεί δεν παρουσιάζουν το μέγεθος του κτήματος.και την ομορφιά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ένας φίλος μου το ποστάρησε στο Facebook και μου είπε ότι σαυτό το μέρος πρέπει να πας...Ξεκινήσαμε απο τη Λιβαδειά μια παρέα φίλων με τις οικογενειές μας και το επισκεφθήκαμε. Η θέα ήταν καταπληκτική πίναμε τα ποτά μας η λίμνη στα πόδια μας,τα παιδιά μας τρελλάθηκαν με τα άλογα.Περάσαμε ένα όμορφο απόγευμα,χαλαρώσαμε,τελικά είχε δίκιο ο φίλος μου!!! Σας το συνιστώ ανεπιφύλαχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν θέλετε να κάνετε μια απίθανη εκδρομή , να πάτε στην λίμνη μουσών και θα με θυμηθείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πραγματι ο χώρος είναι υπεροχοσ!!τον εχουμε με επισκεφθει επνηλημενωσ με την οικογενειά μου.τα παιδια μπορουν να παιξουν και να απολαυσουν με ασφαλεια την επαφή με την φυση και τα ζωα!! εχουμε πολυ ωραια σνακ, οι μεριδες τεραστιες, κλαμπ σαντουιτσ μεχρι καλαμακια!!οι τιμες ειναι πολυ καλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ομολογουμένως η λίμνη μουσών είναι ο ωραιότερος χώρος όλων όσων έχουμε επισκεφθεί τα τελευταία χρόνια. Περάσαμε υπέροχα και θα ξαναπάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά η λίμνη μουσών ήταν μαγευτική. Ολη η παρέα ενθουσιάστηκε με την σημερινή εκδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαγευτικός χώρος για εκδρομή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δέν είναι μόνο η ομορφιά του χώρου εκπληκτική, είναι επι πλέον και η επιλογή του προσωπικού άριστη, η ποιότητα εξαιρετική και οι τιμές πολύ καλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι ένας αληθινός επίγειος παράδεισος. Αξίζει να τον επισκεφθούμε πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταπληκτικός χώρος για εκδρομή αλλά και για συναντήσεις και εκδηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ