Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Α.Ε.Λιβαδειάς-Ιστορική ημέρα αφετηρία για μια ιστορική σεζόν


Με 15 παίχτες (απουσίασαν δικαιολογημένα ο Τάσος Δημητριάδης και ο Ντάρκο Ράλλης) ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας 26/8 (ίσως της πιο ζεστής ημέρας όλου του καλοκαιριού) η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ των αντρών της Αθλητικής Ενωσης Λιβαδειάς εν’ όψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ιστορική ημέρα για την Α.Ε.Λ. καθώς από όποια πλευρά και το δει κανείς, αυτή θα είναι μια ιστορική σεζόν και ανάλογα είναι τα όνειρα, οι στόχοι και οι φιλοδοξίες.

Τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου της ομάδας (Νίκος Καφρίτσας, Δημήτρης Τσάκε, Γιώργος Μπάτσαρης, Ανδρέας Τζαβούλης, Χρήστος Κατσίκας, Γιώργος Τόγιας) αφού υποδέχθηκαν και καλωσόρισαν τους παίχτες, νέους και παλιούς (Γιώργος Τερματζίδης, Δημήτρης Σοροπάνης, Γιώργος Τοπουζίδης, Γιώργος Δημητρίου, Κώστας Καρνάβας, Θανάσης Κωνσταντακόπουλος, Σωτήρης Μαράντος, Θανάσης Βέλιος, Ζήσης Κακοσαίος, Γιώργος Ταμπίτσικας, Κώστας Λιόντος, Γιώργος Νικολαϊδης, Δημήτρης Ματζιώρης, Ντονάλντο Χατζαλάρι, Γιώργος Κοτσικόρος) τούς παρουσίασαν και επίσημα τον προπονητή, Παναγιώτη Ζωντό (θα έχει βοηθό τον Δημήτρη Μπάτσαρη) και τους ανέλυσαν τους στόχους της ομάδας που και φέτος είναι να παίξει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο αφού δεν υπάρχει ταβάνι στις φιλοδοξίες τους.



Παναγιώτης Ζωντός: Πρωταγωνιστικοί στόχοι

«Οι στόχοι μας είναι σαφέστατα πρωταγωνιστικοί. Η άνοδος είναι μια σχετική έννοια ακόμα. Είμαστε όμως από τις ομάδες που θα την διεκδικήσουμε μέχρι το τέλος  και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά έχοντας υγεία και ηρεμία και νομίζω οτι στο τέλος μπορούμε να τα καταφέρουμε» είπε ο Παναγιώτης Ζωντός οριοθετώντας τους στόχους της Α.Ε.Λ.

Και συνέχισε: «Ξεκινάμε με πολύ μεγάλη διάθεση και φιλοδοξίες. Έχουμε φτιάξει μια ομάδα η οποία έχει κορμό με έμπειρους παίκτες αλλά έχουμε φέρει και νέα παιδιά για να μπορέσουμε να τους δώσουμε τη δυνατότητα να συμβάλλουν και αυτά στην προσπάθεια που κάνουμε ως νέα ομάδα στη Β’ Εθνική».

Οσο αφορά στη συμμετοχή της Α.Ε.Λ. στον βόρειο όμιλο, είπε: «Συνήθως τα τελευταία χρόνια οι βόρειοι όμιλοι σε Β’ και Γ’ Εθνική ήταν ασθενέστεροι ποιοτικά. Ωστόσο κάθε χρονιά είναι διαφορετική και στο τέλος βλέπεις αν ήταν πιο ασθενής ο όμιλος ή πιο δυνατός. Παράλληλα έχουμε πολλά ταξίδια σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και θα είναι και αυτό ένα δύσκολο κομμάτι. Μπορούμε όμως να ανταπεξέλθουμε γιατί οι έμπειροι παίκτες που έχουμε έχουν εικόνες και παραστάσεις απ’ όλη αυτή τη διαδικασία».viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ