Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Οι καλύτεροι πιλότοι του κόσμου στο Athens Flying Week


Σμήνη στρατιωτικών και πολιτικών αεροσκαφών, καθώς και ελικόπτερα θα πάρουν μέρος στο φετινό 2ο Διεθνές Αεροπορικό Show με τίτλο Athens Flying Week, που διοργανώνεται στις 27, 28 και 29 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα.

Στη γιορτή των αεροπλάνων θα μετάσχουν μερικοί από τους καλύτερους πιλότους του κόσμου, ενώ αποκορύφωμα του show θα είναι οι επιδείξεις που θα γίνουν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Τατοΐου.

Φέτος, έχουν δηλώσει συμμετοχή τα ακροβατικά σμήνη της Ολλανδικής Πολεμικής Αεροπορίας (F-16 Demo), της Πολωνικής Πολεμικής Αεροπορίας (ORLIK Aerobatic Team) και το team της Red Bull (Alpha Jet), καθώς και διεθνούς φήμης πιλότοι όπως οι Francesco Fornabaio, Luca Bertossio, Jurgis Kairys.



Επίσης, με επιδείξεις που φιλοδοξούν να κόψουν την ανάσα των θεατών, θα πετάξει το team των βετεράνων Blu Circe και η ομάδα των χειριστών με ειδικές ανάγκες WeFly! Team. Ακόμα, αναμένεται να πάρουν μέρος πληρώματα ιδιωτικών αεροσκαφών από την Τουρκία, το Ισραήλ, την Αίγυπτο και την Ελβετία.

Από ελληνικής πλευράς συμμετέχουν η Πολεμική Αεροπορία, η Αεροπορία Στρατού, το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα με τα εναέρια μέσα τους και τους καλύτερους κυβερνήτες τους, οι οποίοι θα εκτελέσουν ασκήσεις ακριβείας, επιχειρησιακούς ελιγμούς, εικονικές διασώσεις κ.λ.π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ