Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ζέστη με ηλιοφάνεια και λίγη συννεφιά σε όλη τη χώρα


Επιμένει καλοκαιρινά ο καιρός, αφού και σήμερα Πέμπτη προβλέπεται ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ωστόσο προς τα βόρεια τα σύννεφα θα πυκνώσουν και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές μπόρες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες το απόγευμα με πρόσκαιρες μπόρες στα γύρω ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες μπόρες στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ