Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Μύρισε Φθινόπωρο: Συννεφιά και πρόσκαιρες βροχές σε όλη τη χώρα

Σκοτεινιάζει ο καιρός, αφού σήμερα Σάββατο, προβλέπεται συννεφιά με βροχές και τοπικές καταιγίδες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με βαθμιαία ενίσχυση στα 6 μποφόρ στο ανατολικό Αιγαίο, ωστόσο η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις από το απόγευμα και πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα δυτικά και βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα νησιά του Ιονίου το πρωί και στα ηπειρωτικά ορεινά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρες μπόρες κυρίως στα νότια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος αλλά στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών μέχρι το απόγευμα. ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ