Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια από το «πουθενά» στη Λιβαδειά

Lev-OSFP.0-5.episothia_
Lev-OSFP.0-5.Episothia.1
Lev-OSFP.0-5.Episothia.4
Lev-OSFP.0-5.Travmatias_
Επεισόδια σημειώθηκαν στην ανάπαυλα του αγώνα Λεβαδειακός-Ολυμπιακός (0-5) από το... «πουθενά».
Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του β’ μέρους, οι οπαδοί των ερυθρόλευκων οι οποίοι βρίσκονταν στις θέσεις της ανατολικής εξέδρας («πέταλο», εισέρχονται εκεί από την θύρα 8) άρχισαν να κινούνται γρήγορα προς το κάτω μέρος της εξέδρας πηδώντας τα καθίσματα, σα να ήθελαν να αποφύγουν πέτρες και κροτίδες που φάνηκε να έρχονται από την πίσω πλευρά, εκτός της περίφραξης που υπάρχει, οπου είναι ένας χωματόδρομος και μετά χωράφι.
Στη συνέχεια ανέβηκαν και πάλι προς το πάνω και άρχισαν να ρίχνουν προς τα έξω, προς την πίσω πλευρά, καθίσματα που «ξήλωναν» από την εξέδρα και ότι άλλο είχαν, όπως κροτίδες, φωτοβολίδες, κ.α.
Για αρκετά λεπτά δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, είχαμε αρκετές ρίψεις αντικείμενων και με τις κροτίδες που κάνουν πάρα πολύ κρότο να πέφτουν σα «βροχή» και τα καπνογόνα, η όλη κατάσταση θύμισε… μάχη.
Κάποια στιγμή αργότερα, όλοι είδαν τρια άτομα της εταιρίας σεκιούριτι να μεταφέρουν κάποιον, ο οποίος φάνηκε χτυπημένος στο κεφάλι, στο ασθενοφόρο.
Στις 22:30’ οι παίχτες και οι διαιτητές άρχισαν να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για να ξεκινήσει το β’ μέρος. Ο διαιτητής, Γιάννης Τοπούζης, όμως, είδε τι συνέβαινε και αφού μίλησε και με τους υπεύθυνους ασφάλειας, τους κάλεσε όλους να περάσουν και πάλι πίσω στα αποδυτήρια.
Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε πάρει τις διαβεβαιώσεις και από τους υπεύθυνους ασφάλειας, μπήκαν όλοι στο γήπεδο και άρχισε το β’ μέρος και τα επεισόδια έγιναν παρελθόν.
Αν και επίσημη τοποθέτηση δεν υπήρξε, «διέρρευσε» μια «εκδοχή» οτι άλλοι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» θέλησαν να μπουν στο γήπεδο από μη ελεγχόμενο χώρο, από κάποιο σημείο της περίφραξης, χωρίς εισιτήριο. Εγιναν, όμως, αντιληπτοί και οι Αστυνομικοί οι οποίοι βρίσκονταν εκεί προσπάθησαν να τους απομακρύνουν. Προς ενίσχυση αυτων έσπευσε και μια διμοιρία των Μ.Α.Τ. και τότε άρχισαν να πέφτουν τα αντικείμενα και από τους οπαδούς οι οποίοι βρίσκονταν στην εξέδρα προς τους Αστυνομικούς και ακολούθησε η ένταση.
- Από τις πολλές φωτοβολίδες ξέσπασε μικρή φωτιά σε ξερόχορτα σε παρακείμενο ελαιώνα αλλά γρήγορα σβήστηκε πριν επεκταθεί.
- Οπως έγινε γνωστό ο τραυματίας ήταν οπαδός των φιλοξενούμενων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, του παρασχέθηκαν οι Α’ βοήθειες και κατόπιν αποχώρησε…
 viotiki-ora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ