Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Το… μπαμ ο Θεσπιακός 2-1 το Κόκκινο


Την πρώτη έκπληξη στο κύπελλο Βοιωτίας έκανε ο Θεσπιακός που κατάφερε να κερδίσει 2-1 το Κόκκινο και να περάσει έτσι θριαμβευτικά στην επόμενη φάση του θεσμού.

Μάλιστα η ομάδα του Γιάννη Δομβρεναίου πήρε την πρόκριση και με ανατροπή αφού έχανε στο ημίχρονο 0-1 και κατάφερε μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών στην επανάληψη να πετύχει δυο γκολ ενώ ο γκολκίπερ Χάρης Μπόγρης δέκα λεπτά  τέλος απέκρουσε πέναλτι συμβάλλοντας στα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του. Βέβαια χωρίς να υποτιμηθεί η μεγάλη πρόκριση του Θεσπιακού θα πρέπει να πούμε οτι το αποτέλεσμα φαντάζει «μαγική εικόνα» αφού το Κόκκινο υπερτέρησε σε όλα τα επίπεδα αλλά πότε η ατυχία με τα τέσσερα δοκάρια (!!!), πότε η αστοχία, πότε η ατυχία αλλά και ο τερματοφύλακας Μπόγρης στέρησαν στην ομάδα του Γιώργου Αγγέλου  και το δικαίωμα να παλέψει για την πρόκριση έστω στην παράταση ή στα πέναλτι. Και όχι μόνο αυτό.

Η ατυχία κτύπησε και αγωνιστικά αφού λίγα λεπτά πριν το τέλος τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Αχιλλέας Κατσογιάννης.

Ιδανικά ξεκίνησε το α” μέρος για τους φιλοξενούμενους. Κατόρθωσαν να προηγηθούν 0-1 στο 40* με τον Γκίστη ενώ είχαν και δυο δοκάρια με Κοτσύφη και Κατσογιάννη. Στην επανάληψη ο Θεσπιακός μπήκε δυνατά και κατόρθωσε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Στο 60* σε φάουλ του Στάθη Σ. κ Κιούσης με κεφαλιά έκανε το 1-1 και στο 68* ο Μουλκιώτης εκμεταλλευόμενος αμυντική σύγχυση με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-1.

Από κει και πέρα το Κόκκινο δείχνοντας τη διαφορά κατηγορίας πίεσε πάρα πολύ για την ισοφάριση αλλά η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα στα δίχτυα. Και αφού είχαμε άλλα δυο δοκάρια με Γκίστη και Γκάτσο ήρθε και το αποκορύφωμα των χαμένων ευκαιριών. Στο 81* οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Γεωργίου αλλά ο Μπόγρης απέκρουσε. Κι έτσι επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά οτι το κύπελο είναι ως συνήθως ο θεσμός των εκπλήξεων. Από τον Θεσπιακό που έδωσε οτι είχε κορυφαίοι οι Μπόγρης, Σταθης Α., Αποστόλου χωρίς να υστερήσουν και οι υπόλοιποι. Από το Κόκκινο κορυφαίοι οι Μανιφάβας, Σταμέλος, Ντελής Α., Γκάτσος και Γκίστης. Αρίστη η διαιτησία του Χρήστου (Παπαγεωργίου Κ. – Τσακανίκας).

Θεσπιακός (Γιάννης Δομβρεναίος): Μπόγρης, Μεϊδάνης, Τσαμούταλης Ι., Σταύρου (60* Παπανικολάου), Στάθης Α., Αποστόλου, Κιούσης, Μαρίνης, Στάθης Β. (87* Τσαμούταλης Γ.), Μουλκιώτης (78* Κάπρος), Στάθης Σ.

Κόκκινο (Γιώργος Αγγέλου): Ντελής Δ., Χατζηδιάκος, Σταμέλος, Ντελής Α., Γεωργίου, Κοτσύφης, Κατσογιάννης (86* Τραμπάκουλος), Γκάτσος, Γκίστης, Βασιλάκης, Μανιφάβας.

Γιάννης Δομβρεναίος: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το Κόκκινο ήταν πάρα πολύ καλή ομάδα, ήταν καλύτερη και φάνηκε και η διαφορά κατηγορίας. Απλά εμείς δείξαμε πολύ διάθεση, ήμασταμ καλοί στα στημένα αλλά ήμασταν και τυχεροί κάτι που χρειάζεσαι σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Πάντως το παλέψαμε και πιστεύω οτι προκριθήκαμε δίκαια».StereaSports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ