Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Ακάθεκτος ο Θεσπιακός 4-2 στο Παύλο…


Ακάθεκτος ο Θεσπιακός πέρασε και από το Παύλο νικώντας 4-2 την τοπική ομάδα πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη και μάλιστα με το ίδιο σκορ (στην πρεμιέρα νίκη 4-2 επί του Πανγεωργικού).

Και οι δυο ομάδες πρόσφεραν γκολ και θέαμα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Δομβρεναίου σε γενικές γραμμές ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα ενώ έκαναν ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκαν με 0-3. Στο 14* ο Αποστόλου άνοιξε το σκορ (0-1) και στο 25* ο Μαρίνης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Και στο 35* ο Στάθης Β. με εύστοχο κτύπημα πέναλτι ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και μάλιστα μέσα σε οκτώ λεπτά κατάφεραν να πετύχουν δυο γκολ και να μπουν στο παιχνίδι. Στο 61* ο Επισκόπου με πέναλτι μείωσε σε 1-3 και στο 69* ο Μωραϊτης έκανε το 2-3.

Τρια  λεπτά πριν τη λήξη ο νεοεισελθώνΠαπανικολάου διαμόρφωσε το τελικό 2-4 απαλλάσσοντας και από το άγχος τους πρωτοπόρους.

Κοτσικόρος, Αλαφό, ΚακασαίουΔιακρίθηκαν οι Ζάντσας Α., Μωραϊτης, Επισκόπου (Παύλο) και οι Σταμάτης, Στάθης Α., Αποστόλου, Σελιανίτης (Θεσπιακός)

Αρίστη η διαιτησία του Κοτσικόρου (Αλαφογιάννης Ν. – Κακοσαίου).

ΠαύλοΠαύλο (Θύμιος Δέδες): Τακμάκης, Ζάντσας Α., Μωραϊτης, Ξηρογιάννης, Πιτσάβας (39* Μπαμπαλούκας Κ.), Pelivani, Χαλβατζής, Ρουμάνης (24* Μπαμπαλούκας Α.), Βλάχος (46* Ζώης), Επισκόπου, Ζάντσας Δ.

ΘεσπιακόςΘεσπιακός (Γιάννης Δομβρεναίος): Μπόγρης Χ., Σταμάτης, Μεϊδάνης, Τσαμούταλης Ι. (75* Τσαμούταλης Γ.), Μπόγρης Γ. (68* Κωστογιαννόπουλος), Στάθης Α., Αποστόλου, Μαρίνης, Στάθης Β.  (85* Παπανικολάου), Στάθης Σ., Σελιανίτης.
StereaSports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ