Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Σοκ στην Άμφισσα με 52χρονο που ασέλγησε σε βάρος ανήλικου κοριτσιού

Συνελήφθη χθες (01-10-2013) το βράδυ στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, ένας 52χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση ανήλικης.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε από την μητέρα της ανήλικης, χθες το βράδυ, ενώ η κόρη της έπαιζε μαζί με άλλα συνομήλικα παιδιά σε περιοχή της Άμφισσας, ο 52χρονος, το σπίτι του οποίου γειτνιάζει με αυτό της ανήλικης, ζήτησε από την ίδια, δίνοντας της χρήματα, να του αγοράσει τσιγάρα από κατάστημα ψιλικών της περιοχής.

Η ανήλικη αφού αγόρασε τα τσιγάρα, πήγε στο σπίτι του 52χρονου για να του τα δώσει, συνοδευόμενη από άλλα παιδιά. Τότε ο 52χρονος έβαλε στο σπίτι του μόνο την ανήλικη και με το πρόσχημα ότι ήθελε να περιποιηθεί μικρό τραύμα που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ασέλγησε σε βάρος της με τη χρήση σωματική βίας.

Η ανήλικη αντέδρασε και κατάφερε να διαφύγει από το σπίτι του 52χρονου, ενώ στην συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και εκείνη με την σειρά της την Αστυνομία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, μετέβησαν άμεσα στην περιοχή και συνέλαβαν τον 52χρονο πλησίον του σπιτιού του.

Σε βάρος του 52χρονου συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για αποπλάνηση παιδιού και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ